打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 聽聞 大陸server 已被外掛攻佔

關閉 [複製鏈接]
大6緊係啦
低台應該唔會既
回復 支持 反對

內地基本上所有遊戲都有外掛
即使單機遊戲也要搞出無敵補丁 =口="
希望官方在遊戲里多弄點防掛的設定
例如隨機問題選單 (要手動點選答案或輸入答案)
當然玩家也要自律
做遊戲玩家也要做一個有人品的 , 別讓人看不起哦 !!
回復 支持 反對

咁多外掛 搞到我都.......
回復 支持 反對

= ="""
其實掛到高lv.....佢都掛唔到啦.....因為.....唔會比敵人殺咩~?
``莎凡娜﹏ 發表於 25-5-2009 10:52

5一定~~外掛太強大了-.-
記得以前玩fez d人打怪無敵5扣血
回復 支持 反對

5一定~~外掛太強大了-.-
記得以前玩fez d人打怪無敵5扣血
kenkenmy 發表於 11-6-2009 15:18

FEZ 果隻 GAME 係封測果時已經外掛滿天飛 - -
要殺無敵外掛就要用返外掛 , 見到已經覺得悶 =- ="
真係好懷疑係咪官方有內鬼整D張D資料流出去 ...
FEZ 玩左兩三日就沒再玩 , 太多無聊外掛了
希望 AION 台版會有操施控制外掛流入啦"
回復 支持 反對

其實我本來想試下玩大陸板 聽完你咁講都係唔玩-.-
回復 支持 反對

放心,台版D人正常好多既- -
回復 支持 反對

係呀,大陸server已被外掛攻佔左,E+我玩大陸ser行幾步就見到幾條友一齊掛機,一個跟住一個行.....超搞笑
回復 支持 反對

而台ser我對佢有信心,因為台灣人有品過大陸人....就算有都唔會多
回復 支持 反對

其實大陸唔捉外掛既原因係有既
盛大公司佢之前話掉2千萬預算去捉外掛
話用左50萬去搵個寫外掛既人,但最未都係不了了之,非常之托
其實如果佢封晒有關外掛既網站,大部份既外掛都會被滅絕
但係基於d掛機人士係經常要幫盛大買點充卡掛機,而且大陸計分鐘俾錢既,d外掛一次掛幾個ac,一掛就掛足全日
搞到外掛幫親佢地仲多過普通玩家,所以佢地咪直情唔捉囉
之前大陸既論壇有份網上問卷調查,其實超過9成人話如果AION冇外掛佢地都會照玩落去
但係盛大真係唔做野,所以冇計,只好離開

而且依家既問題唔止外掛,天魔族互刷obs點數先係最大問題,眾所周知,obs點數可以換倒比比匠人閃光同埋打boss出既裝備更加強大既裝備,所以有人會選擇互刷來快速刷點數換裝
刷刷下就變埋大問題,成幾百人係度大規模刷點,但係大陸GM係完全唔理既
依個亦都係問題之一
回復 支持 反對