打印 上一主題 下一主題
收起左側

============[關]

關閉 [複製鏈接]
9# dealyou  

mo $$
jcjefferson 發表於 3-6-2009 18:55

i thought there were some free forum =\
回復 支持 反對

i thought there were some free forum =\
dealyou 發表於 3-6-2009 18:58

there is. but free forum =/= good forum as nakuz -.-"
i mean, many functions cannot be used
回復 支持 反對

搵新屋啦~~~~
唔使私家野咁貴~

有無咩hk forum 正正常常架?
要快d呀~俾佢地見到會扣死我分~_~
回復 支持 反對

佢地抄左我, 可能仲好神檯位唔易坐, 想坐既人而家上去申請做版主啦....
回復 支持 反對

真奇怪, 第一次聽因為這個理由而被革職...

雖然, 我以前做版主既時候都知道要定期入版主討論區
但是唔會因為太耐無入版主討論區而被革扯
個陣時, 唔好話入版主討論區, 好多版主連 Nakuz 都無上啦

話時話, 我都搵到個討論區有 RS 版, 都幾多 guide, 好似見到 Amy 係個度?
回復 支持 反對

一齊去Myorz!!!!超版小姐,你快D入黎我地clan chat kick晒我地走啦!我地i成班都係攪屎棍
回復 支持 反對

真奇怪, 第一次聽因為這個理由而被革職...

雖然, 我以前做版主既時候都知道要定期入版主討論區
但是唔會因為太耐無入版主討論區而被革扯
個陣時, 唔好話入版主討論區, 好多版主連 Nakuz 都無上啦

話時話, 我都搵到個討論區有 RS 版, 都幾多 guide, 好似見到 Amy 係個度?狂@車R 發表於 3-6-2009 07:13 PM

係呀, 我以前我係果個 forum 既版主, 因為一些私人問題我離開左, 而有朋友叫我黎左樂古,
佢話呢度有好多人都好好一齊分享 rs, 所以我就做左會員, 岩岩上年狗狗話唔做版主, 推薦我
做所以就做左 rs 版主囉, 你見到我個明唔出奇架, 因為果個 forum 有我打既 guide 係到, =p
回復 支持 反對

去 5p / hk to love 啦!我相信個到人流多過尼個落股先lor
回復 支持 反對

去 5p / hk to love 啦!我相信個到人流多過尼個落股先lor
jing211091 發表於 3-6-2009 19:30

落股[[bao_27]]

5p?唔好啦...d自貼區好膠=.=

hk to love唔識...
回復 支持 反對

2 love 有 forum 咩, noob jing~
回復 支持 反對