查看: 3322|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(必看)樂古發動軍事政變,兩位超級好既版主無故地被Fire

關閉 [複製鏈接]

Link 1 (已被 lock post) :http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3646695&extra=page%3D1&page=2

Link 2 (已被 lock post):http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3646517&extra=page%3D1

被 Fire 既原因?
五月霜(超版):對不起,因閣下於限期前仍沒有進入「版主討論」報到,所以革除職務處理。

正方理據:
kelvinx:我想問...點解由做版主至今冇pm/人提過要去報到...

反方則說:
因為定期進入版主區是版主的責任,而今次行動亦主要清除忽略版主區存在的版主,
至於為何沒有人提醒閣下,算是人際關係問題吧?

我的理據(正):
你當 d 版主係上帝定係先知呀?
從來冇人話過佢地知要入去,如果你話人際關係問題,咁你同打橫黎講有什麼分別?

你企係 D 無啦啦比人fire 既版主立場睇下啦!
如果你係佢地,你又會有咩感受呀!?
版主加會員 post 既分都有 pm 通知啦~~

反方再說:
五月霜(超版):定期進入版主區,這是版主守則。

──────────────────────────────────────
完全 o 哂咀.....兩位超好既版主就咁比人屈機死,勁唔底囉~~

消息公告:
由於可能遲早將我地用左好多時間寫既 Guide 都 Detele 埋,請所有寫左 Guide 既會員立即備份(包括使用了的 colour 命令) ,備份好入文字檔後,請將該文字檔 Send 至 Amy 的 Email。
E-mail :amykwan008@yahoo.com.hk

請大家盡可能話埋比d唔知依單野既人,Thanks 哂各位!
回復

大家幾時過檔去myorz ?
回復 支持 反對

見到你topic,笑左..=.=

消息公告:
由於可能遲早將我地用左好多時間寫既 Guide 都 Detele 埋,請所有寫左 Guide 既會員立即備份(包括使用了的 colour 命令) ,備份好入文字檔後,請將該文字檔 Send 至 Amy 的 Email。

<<<<<<<<<<<< 係呀~自己copy番自己個d

我地都發動大移民啦!!!!!!!!!
你不仁,我不義!!!!!!!!!!!!
我好奈未見過咁官僚既人啦!!!!!太可惡!!!!!
回復 支持 反對

"我的討論區" 是一個好的聚居地嗎?
回復 支持 反對

the noobest super mod...
her new rank should be "Super Noob Mod" =P
Support Amy and FireFire!!!
回復 支持 反對

有咩好報到......
呢d咁既所謂責任都唔知有咩用
回復 支持 反對

佢啲回覆跟本係迴避問題囉
我覺得佢好幼稚
佢15歲 係咪唔夠成熟做超版呢?
回復 支持 反對

下 但我覺得超版講既野係事實.
做得版主我就覺得有責任要去,
對既定事實作爭拗也於事無補, 版主的態度放出來就是強硬。
而且相信大家除學習法律之外也沒有看過法規吧 ?
殺人後總不能說不清楚法規等等而能夠逍遙法外吧 ?
吃虧的, 始終是沒有報道的版主們。

我真係覺得係咁 但當然我唔係想話點 但我覺得火火同AMY始終都會做番版主
怕什麼? 呢個位 除左佢地兩個坐, 邊個坐 反邊個!!
回復 支持 反對

可能佢想炒一D 人黎帶動討論區既討論風氣=)
回復 支持 反對

第二個arm arm 比人lock埋..

重要係我arm arm reply之後 =.=
回復 支持 反對