打印 上一主題 下一主題
收起左側

============[關]

關閉 [複製鏈接]
byebye,冇王管既地方,以後都唔洗上nakuz,要開香檳慶祝
回復

#2:若果大家真係決定走問你地既朋友就有我既 msn 到時比 大家走人

不如用pm的方法比 link啦,因為唔係個個都有你msn。同埋如果大家一次過add你msn,應該幾混亂。
回復

1,4係一樣ga?
回復

#2:若果大家真係決定走問你地既朋友就有我既 msn 到時比 大家走人

不如用pm的方法比 link啦,因為唔係個個都有你msn。同埋如果大家一次過add你msn,應該幾混亂。 ...
天空神鋒 發表於 5-6-2009 02:10 AM

如果冇我既 msn, 可以入我地 rs game 既 clan chat, 除時走人的話, 我地 game 內既 cc, 絕對不會受到樂古影響的, 我地既 clan chat channel 係 "Hk Nakuz Rs", 遲下我地轉討論區的話我地既 clan chat 亦會作出更改,
希望支持我地既各會員多留意及進入我地既 rs game 聊天頻道
回復

如果冇我既 msn, 可以入我地 rs game 既 clan chat, 除時走人的話, 我地 game 內既 cc, 絕對不會受到樂古影響的, 我地既 clan chat channel 係 "Hk Nakuz Rs", 遲下我地轉討論區的話我地既 clan chat 亦會作出更 ...
cool_snow 發表於 5-6-2009 13:22

照amy你甘講,即係我們隨時準備走人啦??甘我們大約幾時走??
仲有,係唔係都會del哂係nakuz的關於rs的所有嘢、post、guide?

p.s:佢而家仲話想有能力的板主盡怏復職哩~~~XD
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3647991&extra=page%3D1
之前當人草,而家當係寳。
回復

除非佢自動恢復AMY同火火既版主位...

如果唔係,即係代表佢地甘本無咩誠意+唔在乎

我地都唔使在乎呢度,而家做番呢D咁既手段甘本無意思

有D野做左就係做左,岩又好錯又好自有公論,

還掂已經搵到地方走
回復

隨時都可以離開呢到,i am ready
回復

16#:
佢出得D甘的POST,都即係表示佢點會輕易自動恢復AMY同火火既版主位呢??
回復

16#:
佢出得D甘的POST,都即係表示佢點會輕易自動恢復AMY同火火既版主位呢??
天空神鋒 發表於 5-6-2009 18:22

我出得D甘的POST,都即係暗示佢唔會輕易自動恢復AMY同火火既版主位啦!!

所以可以走人
回復

我出得D甘的POST,都即係暗示佢唔會輕易自動恢復AMY同火火既版主位啦!!

所以可以走人
因子-yanchi 發表於 5-6-2009 18:27

無錯~~~~[[bao_36]]
WE ARE READY~~
把心和心都連在一起~~
WE ARE READY~~
把天與地都連在一起~~
回復