打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] 有冇人答到我

應該係果陣d新手包=.="
回復

頭像被屏蔽
回復

[[bao_27]] 我囧左~

花漾男孩唔=花漾少男, 即唔係新手包, 之前係用M幣買的,
 GO仔話依套野Bug左, 樓主想買就等下吧!但唔知等幾耐...( 好彩我之前已經買左 xDD" )

夢幻聖誕夜Season5果套男版新手包套裝係叫 花漾少男套裝 (永久) ♂

花漾男孩髮型 = b360 = M幣道具(M點數)
  花漾少男髮型 = b463 = G幣道具(新手包)

回復

[] 我囧左~

GO仔話依套野Bug左, 樓主想買就等下吧!但唔知等幾耐...( 好彩我之前已經買左 xDD" )

夢幻聖誕夜Season5果套男版 ...
yvonneyang 發表於 23-6-2009 11:19

羊 群 心 理 吧 ,
見 上 幾 樓 回 什 麼 就 用 非 一 樣 字 眼 而 同 意 思 字 詞 作 回 覆 吧 .
仲 記 得 呢 個 頭 是 您 acc 買 過 嚟 嘅 XD
回復

羊 群 心 理 吧 ,
見 上 幾 樓 回 什 麼 就 用 非 一 樣 字 眼 而 同 意 思 字 詞 作 回 覆 吧 .
仲 記 得 呢 個 頭 是 您 acc 買 過 嚟 嘅 XD
- kk x) 發表於 23-6-2009 11:22

仲 記 得 呢 個 頭 是 您 acc 買 過 嚟 嘅 XD ← 睇到依句笑左添 xDD"  [[yoyo_086]]

係咩係咩?? [[yoyo_060]] 咦係喎~ 嘩... 咁你都記得...勁呀!  [[yoyo_040]]

(真係走左去睇個購買紀錄) [[yoyo_012]]

哈哈... 好彩kk都買得快即~ [[yoyo_077]]

回復

商城上架不齊.
每次更新總小左D野.
耐心等幾日.
回復

[] 我囧左~

夢幻聖誕夜Season5果套男版 ...
yvonneyang 發表於 23-6-2009 11:19

係阿
我前排先買左
不過而家冇左
回復

-0-!
姐系本身我答戈個岩咖拉a_a
回復

呢d野,係要收番泥嫁
回復

呢d野,係要收番泥嫁
★funG×' 發表於 23-6-2009 19:09

m幣頭自己買點五好?