查看: 96049|回復: 1552
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成員招募] Power of Unity 公會貼 [恭賀官方公會賽奪冠亞軍]

官方公會連結 - http://gdclan.hk.9you.com/1-powerofunity 

本團簡介

PoU全寫為Power of Unity

意思是團結的力量

望能打造1個完美既港服公會

公會宗旨:有品德 有素質 有技術  

如果有興趣入團請ADD M群

group695387@msnzone.cn

先介紹一下高層有4位

尼亞 紫云煞 BlissC(銓) 笨翼

送上 高層及會員作戰影片

另外經常有人冒認及誣蔑PoU生事 , 損害本團聲譽 , 請各位留意

以下為部份已確認名單

Apollon - 冒認本團

屈機副族長 - 冒認本團

LOVE - 誣蔑本團使用外掛

舒瓦 - 冒充本團開設公會[POU]

卍祭卍 - 冒充本團開設公會[P0werofUnity]

PS.本會團員名單請參照#2

或可參照官方公會連結中的成員名單

回復

實際會員名單可參考官方公會連結

決策人
笨翼
尼亞
紫云煞

財爺
Barr

高層
尼路鋎鎂鉒角夜星翎櫻
Timbotimpio

------------------------------------------------------------------------------------

Power of Unity團員 - 往績介紹

尼亞

官方 - 第二屆皇牌機師大戰 冠軍
官方 - 四大雜誌編輯對抗賽 冠軍
樂古 - 勝者為王個人賽 冠軍
980X - 個人比賽 冠軍
SDGO 2VS2對抗賽 冠軍
HKTEAM - 個人比賽 冠軍

官方 - 第二屆公會賽 亞軍
HKTEAM - 組隊比賽 亞軍
HKTEAM - 1ON1 抗衡賽 亞軍
HK-PLAYER - 第一屆個人比賽 亞軍
HK-PLAYER - 第二屆個人比賽 季軍
官方 - 皇者之翼網吧對決賽 季軍

官方 - 公會艦隊錦標賽 季軍
官方 - 第一屆皇牌機師大戰 決賽

樂古 - 隨機組隊比賽 冠軍
SDGO 2VS2對抗賽 冠軍

官方 - 第二屆皇牌機師大戰 亞軍
980X - 個人比賽 亞軍
HKTEAM - 個人比賽 亞軍
HK-PLAYER - 第二屆個人比賽 亞軍
HKTEAM - 1ON1 抗衡賽 季軍
HK-PLAYER - 第一屆個人比賽 季軍
官方 - 皇者之翼網吧對決賽 季軍
官方 - 第一屆皇牌機師大戰 決賽

臭小果
官方 - 第二屆公會賽 冠軍
HKTEAM - 組隊比賽 冠軍

SDGO 2VS2對抗賽 亞軍
官方 - 皇者之翼網吧對決賽 亞軍

SDGO 2VS2對抗賽 亞軍

夜星
樂古 - nRadio SD高達玩家挑戰賽 季軍
官方 - 皇者之翼網吧對決賽 殿軍

官方 - 第二屆皇牌機師大戰 殿軍

笨翼

樂古 - 勝者為王個人賽 亞軍
樂古 - 隨機組隊比賽 亞軍

尼路
樂古 - nRadio SD高達玩家挑戰賽 冠軍

主角
樂古 - nRadio SD高達玩家挑戰賽 亞軍

豪卍

TIMBO
HK-PLAYER - 第二屆個人比賽 冠軍

翎櫻

圍棋
HKTEAM - 1ON1 抗衡賽 冠軍

匡爺
官方 - 四大雜誌編輯對抗賽 亞軍

EKT杰  

uNiNear
官方 - 第二屆皇牌機師大戰 季軍

神罰

回復 支持 反對

要問 大佬銓 , 我都唔知咩歌黎
[H]§星月§ 發表於 29-7-2009 08:01

咁你叫大佬銓係度留名 ok?
回復 支持 反對

咁你叫大佬銓係度留名 ok?
〝小趙﹏* 發表於 29-7-2009 08:10

ELISA-ebullient future
回復 支持 反對

自己團十卜下 
回復 支持 反對

ELISA-ebullient future
wankel 發表於 29-7-2009 09:05

唔該晒 = ]
回復 支持 反對

工會戰為工會打出好成績的話有獎品嗎?
回復 支持 反對

尼亞你D片係咪好舊?-.-
回復 支持 反對

十卜想入的團@@
回復 支持 反對

支持一下 自己想入既 公會先

我都想入,可惜小弟自問技術不太好- -
努力練習MCA!!
回復 支持 反對