查看: 2873|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新開公會 §Axis§ (黎睇下啦) 話吾定岩你心水

§Axis§
本會個名既意思係解核心, 每個會員都係呢個會既核心 缺一不可!

公會長:宿命

收生條件: 最緊要有品 ...
                                           常上線
                                           會同公會既人組隊打對戰
                                           嚴禁玩bug

入會方法

sd名稱:
咩姓別:
咩lv:                  (係咪好簡單呢)
樂古名稱:
(請係度回覆, 記得係game加我好友:邪翼)
由於會員提議 本會設有考核: 只要有考官7成分數即可

如果考核fail 但考官覺有潛質都有機會成為後補生(有6成分數 即成為正式會員)

新人入會rules
每日只有特定時間考試(一般係過左十至十二點)
考生可以任意挑其中一名現任會員對戰(介紹人除外)
單對單自由對戰, 同性同級機對戰, 可商量
對戰時, 其他現任會員監察情況, 防止出現人為或其他舞弊情況, 保持公平公開
考生分數最少為考官分數之7成或以上, 方算任務成功

以上規則都係想做到公平公正!!

第1隊: Zwei                     後補生:
            量產型二號                     
            kivaama
            IR117
            灼耀龍之介
            零時迷子V3V
            Crazy劍
            Godray
            醉好打
            Crazy豬

第2隊:jjede
          魔神進進
          米高佐住
          Masato

公會設有:團練,團體活動
歡迎任何人加入

我地每晚都會齊齊做任A_A!!!

如果一間房齊人,開過第2間黎招會員玩

記得係簽合果度打返§Axis§

ps:§ = alt + ctrl + ,

m群:
group161289@msnzone.cn
回復

我搵到你啦!!!

我個z係大階

Zwei  !!
回復 支持 反對

其實~axis解軸心.......
直接解做核心成員好似唔多岩@@
回復 支持 反對

axis 亦可以解核心
吾係核心成員
回復 支持 反對

收我得唔得呀i am hinsonboy.sex:boy
SD名:jjede
階級:下士
回復 支持 反對

ok! 自己係簽名到加返公會名
回復 支持 反對

收我得唔得呀
sd online的名叫:火炎神龍z
階級:中士
回復 支持 反對

ok! 自己簽名到加返公會名
回復 支持 反對

哈哈支持下你先希望做到同盟啦^^~極滅天歌的成員上~~幫理你推!
回復 支持 反對

收我得唔得呀
sd online的名叫:火炎神龍z
階級:中士
sohoipan2009 發表於 12-8-2009 15:53

你入左我個會lo喎,你仲想入第二個會?
回復 支持 反對