打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] (必睇!!!!!!!)大家有冇見過"黑人"?

關閉 [複製鏈接]

今日玩過一場迷村
我開左成粒鐘路
之後....

|=城門          ============係我開ge路     @=樹

@@@@@@@@
        @@@@@@@@
        @@@@@@@@
        @@@@@@@@
        @@@@@@@@
         |
         |
=====================
=====================
當時4p起左城門唔比個黑人入

個黑人問佢肯唔肯開 4p冇理到

佢就同我通左條路佢

@@@@@@@@
        @@@@@@@@
        @@@@@@@@
        @@@@@@@@
        @@@@@@@@
         |
         |
==    === ==============...........................................................<---入口
=====================...........................................................

個入口n咁遠
開左成粒鐘
佢同我因為鬥氣開左佢
搞到路少左一大半
之後我話佢 佢就講做咩唔話4p
係佢唔比我入 之類咁唔負責任ge說話
又爆哂粗 下下都話我係9字之上
(話說黑人只係為左幾隻村而開通我條路 唔係為左隻王)

雖然我冇圖
但我只係想大家評下理
不過應該以佢咁ge品行都得罪唔少人
(果場迷村贏左,就話78p廢)

重有一次
同佢玩走鬼
個1p得罪佢
下一場就玩lag報復
lag到踢唔到佢
重狂爆粗係咁串1p

如果見過佢做呢d野都應該會信我

如果大家覺得我冇圖真係唔信
大家就當呢個係故事
請大家評理 呢個故事入面到低係
個"黑人"做得岩定我做得岩
道理係邊個渡