打印 上一主題 下一主題
收起左側

彈珠收我吧

不如 你講下你地團幾時有時間 同咩頻玩拉 ~~~~~~~
我真系唔覺有你地個出現過呀~~[[bao_33]]
同埋 我中午時間 2點到 8點都會搵d單p(車輪戰)房玩下嫁
你有加我好友  你可以知到我系邊間房嫁 我都唔介意你搵外援幫你打4 4嫁
如果有的話 [[bao_34]]
回復 支持 反對

[[bao_33]]jj個頭象好正
回復 支持 反對

萬羅聯邦之前都有成百幾至二百人
但係因為會長唔成熟 最後4分5烈
回復 支持 反對

大家唔好係人地公會post搞事啦=.=
回復 支持 反對

我係自立團ge團長 大家一齊去呀  就係呢日 同彈珠隊隊長同團員打過1p1 我同佢地團員cash打32:8o左咀當然我嬴    我同奔行走(jj)團長 打3場嬴哂 同oscar123 1p1 打3場 2場和1場win  同佢地團員卡卡河邊草  一場過 24: ...
pl400444888 發表於 31-8-2009 22:36

有料ge人係唔洗4圍同人講自己有料ge
你收皮啦v_v
回復 支持 反對

見到"自立團長-大家一齊去呀"編道歉啟事..真係有d想笑..
如果無深紅段片做證據..條粉腸都唔知仲想再9幾耐?
而家..都唔q知你係真心認錯?? 定係斷正之後用來補鑊?? 定係你d團員焗你咁做?
你收幾多有品既人都無用..最主要係睇你呢個所謂既團長有無品..有無誠信..
我都係個句..我地彈珠..只係會針對你..唔會針對你d團員...
仲有..我只係代表俾你串過..俾你屈過d團員..只因你太無誠信...講野又9, 又串, 又幼稚...
最後..如你真心改過..希望你學識返點樣係"個人應有態度", 唔係你連做個普通人基本資格都無呀~
回復 支持 反對