打印 上一主題 下一主題
收起左側

[成員招募] [朋友公會] 2月返黎啦

我又黎推啦
回復 支持 反對

唔知,會長話收刀最勁係 下海-.-
本人未同佢打過,不過唔洗打啦,分左高下只會令友誼下降(衰則)
回復 支持 反對

唔知,會長話收刀最勁係 下海-.-
本人未同佢打過,不過唔洗打啦,分左高下只會令友誼下降(衰則)
timmykwok4444 發表於 1-10-2009 17:45

你講得無錯,分左高下只會令友誼下降,不過今朝同佢同隊,佢都唔係好勁姐(比人小)
仲有宣傳下wing0萬歲
回復 支持 反對

朋友....個名ok la,都叫唔錯。
我地會lv最勁,實力最勁係邊個?
kwaimanlee 發表於 1-10-2009 15:46

我認為係虛無的LoVe
回復 支持 反對

點解我今日比人踢咁多次-.-?
踢左5次到
我真係想知點解-.-我個名臭?我又唔見有人唱我

我都冇咩錯丫,憎我?(我有咩好憎)
因為我用s機?(冇野講)
我勁?(我唔勁)
我廢?(你講出黎呀,個個人既技術唔同)
汁雞?(有時係唔小心汁左幾件)
昆人?(冇得昆人囉)
大技狗?(你屈緊我,我唔出大技咩-.-?)
有咩理由踢我?
有咩問題講出黎丫,唔好冇神神踢我-.-又唔知咩事
回復 支持 反對

點解我今日比人踢咁多次-.-?
踢左5次到
我真係想知點解-.-我個名臭?我又唔見有人唱我

我都冇咩錯丫,憎我?(我有咩好憎)
因為我用s機?(冇野講)
我勁?(我唔勁)
我廢?(你講出黎呀,個個人既技術唔同)
汁雞?(有時係唔小 ...
timmykwok4444 發表於 1-10-2009 18:20

你唔係開左post,仲係道講[[bao_26]]
回復 支持 反對

呢度係我地公會既地頭^^

好多謝你先,不過我唔係好勁咋

每個人都好勁,只係睇下佢果時既狀態係點,我既技術60%到啦

玩呢隻GAME係睇下部機岩唔岩你,唔係睇你用唔用部機

有D人用AS機唔好,但係佢用C機好勁。所以我唔明點解D人有咁多機-.-

咁多機一來哂錢,二來好多機都唔岩用

呢個世界係唔會有神手,一山還有一山高。好似D機咁:剪打包,包打拳,拳打剪。

係相剋。
回復 支持 反對

呢度係我地公會既地頭^^

好多謝你先,不過我唔係好勁咋

每個人都好勁,只係睇下佢果時既狀態係點,我既技術60%到啦

玩呢隻GAME係睇下部機岩唔岩你,唔係睇你用唔用部機

有D人用AS機唔好,但係佢用C機好勁。所以 ...
timmykwok4444 發表於 1-10-2009 18:48

認同,仲有我鍾意你之前張簽名多d
織姬好正ar
回復 支持 反對

覺得下海份人比較內向-.-(唔好介意)
要同佢打過先知勁唔勁,加上我覺得佢今日狀態唔係咁好。
SLKL:玩槍之人-.-(玩狙幾好)
下海:玩刀,收刀勁(聽會長講)
會長:佢好學,好快玩到收刀,會長玩刀係個好材料黎,好勇,同我一樣
kwaiman:上手玩正義唔錯,不過未同你玩到最深,宜家勁唔勁唔知。
我@@:我都只係用感覺去玩-.-可以話想點就點

仲有一個好消息,我個同學有興趣入公會佢善於玩狙(係保人之材)

每個人都係一個天材黎嫁^^(除左我@@)
回復 支持 反對

打公會戰

我唔知公會戰係點丫,我諗應該好多人打,所以我分好D角色先

狙手:2~3個,睇下邊個用狙打底佢
拳機:5~6個,用黎做前線
剪機:4~5個,幫手打同汁雞,打埋狙佬(好重要既角色)
回復 支持 反對