打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] [新原創!?]艾索德技能攻略!!(新增2轉巨劍心得)

魔劍招菊花好勁
回復 支持 反對

20# 巴布vs超力

跟位打技名啦=0=

風之痕

捕捉機會          中級魔力修練

狂野之風

武神契約      熱火信念                       魔力契約             霸體

強韌信念

裂刃風暴

熱火信念---將火炎攻擊力增加

強韌信念---物理攻擊力隨著魔法攻擊力增加
回復 支持 反對

新增2轉巨劍技能心得
回復 支持 反對

咁會5會出魔劍?
回復 支持 反對

若果打pvp對魔/弓係咪應該用返物攻好d呢?
佢地d裝都係偏魔防吧?

另外其實大地斬好好用, 打副本屈hit XD
不過最衰要怒火燎原5點做前置 囧
回復 支持 反對

陽平哥-.-
其實....點解魔劍唔點風之痕
我覺得好高攻
回復 支持 反對

(注:圖中技能點數有錯誤!!  請必完全跟足) @@? lee 句係唔係要改改?
回復 支持 反對

升龍斬可以唔學..
我捕捉機會加1點都已經未失敗過.捉到仲可以連技點解唔加1[[bao_27]]
回復 支持 反對

唔怪得你會輸俾我.....腳踢1...反擊強化0.....
回復 支持 反對

我覺得未日唔洗加咁多-.-
加未日係為左加大攻範而唔係為扣得多...
要扣得多都唔會加呢招
另外我會加大地而唔加斜劈斬
雖然斜劈斬係高攻
但係大地用黎追打一D冇血又走緊佬既人係好有用
仲有就係捕捉機會既問題..
好多人以為唔好傻啦...捉人唔到
你單P就可能會捉唔到既
但你玩團PVP捉人既機會就會易好多
即使單P...如果你識用斷技既話..係好會仲易去捉到人黎反擊
回復 支持 反對