打印 上一主題 下一主題
收起左側

[投訴] 投訴29 無品人~

關閉 [複製鏈接]
  • 投訴人 (會員名稱):[S]天泉子
  • 投訴對象 (會員名稱): carmelo
  • 投訴對象 (遊戲內名稱)ysithea
  • 投訴人於遊戲身份 (1P?4p?8p?):1p&3p (3p 是我, 圖片由1p 補上)
  • 投訴對象於遊戲身份 (1P?4p?8p?):5p
  • 投訴對象 IP Address : 222.166.88.189
  • 控罪 (Cheat?洗頻?):無品地用僧封自爆,教唆6p 用船打建及教唆8p 和他一起用僧封自爆,其後在對戰區惡意中傷, 誹謗!
  • 遊戲過程 (前因後果):我們是在新兵3v4 的, 1p 塞爾特, 2p 阿茲, 3p(我)哥德,4p電腦(一開始T了),5p 馬雅, 6p 法蘭, 7p 拜占, 8p 土火, 他們一開始先用人海戰術殺了我跟2p, 我們臨死前將所有僧都給了1p, 1p 買鐵後, 5-8p 久攻不下, 1p 在那時1000 kill 得到村民,開始建箭場建弩兵,5p 那時已加5次強, 便開始著手用僧封自爆, 叫6p 買弩炮船打建, 也叫8p 幫忙封自爆, 期間不停向1p 叫陣, 6p 買船後, 先在8p 城堡後面待命了大約2-3 分鐘後, 便跑到1p 後面打屋, 打了幾下便開始用船打堡, 看見成效不大後便用船打箭場, 1p 喝止3次後, 5-8p 有侍無恐, 迫於無奈便使用踢人功能把6p 踢掉,及後5-8p 便說1p 輸不起便踢人,怪不得沒輸過云云.期間更問候1p雙親, 5p 跟8p更變本加厲用更多僧侶封自爆, 8p 更用"條路你行晒呀?"為理由, 不肯讓路, 然後更加了3次攻, 更用所有士兵狂沖1p , 1p 無奈下唯有踢掉其中一個封自爆的人(5p), 5p 被踢掉後, 8p 馬上棄權, 剩下7p, 7p 最後也棄權走了, 5p 到最後說要到nakuz 投訴, 但我不知道為何找不到他的貼子, 只看見
    00:01:57222.166.88.189新兵堡? vs ?任何級別1.0carmelo》119.247.254.66<--1p吾夠打踢人.小心 - 222.166.88.189
    在惡意中傷,他改名後進入下一場1p的遊戲預備室洗頻, 被踢後又再改名再洗再被踢.此事結束.

p.s. 8p 在下一場遊戲擔任5p, 期間冷言冷語,說1p 會因為輸不起而踢人, 不夠15分鐘便棄權走了
  • 罪証 (圖片):圖片由1p 補上
回復

真係.....check 番carmel 原來90 年出世, 都19歲啦,仲咁唔成熟,仲細咩...打機打上腦....
回復 支持 反對

我係1P

我只係改左名

5P 8P真係影衰晒玩新兵堡D人

回復 支持 反對

5P仲要不時係GAME到用粗口串我

我一打四仲要比人玩冇品同用粗口串

最後我羸左

5P佢不服氣係樂古到拉人,嘩我胡亂T人

回復 支持 反對

人神共憤!支持樓主打死29!
回復 支持 反對

比呢d更29既人 仲有好多 數都數唔完 希望呢d人肯改過啦[[onion_27]]
回復 支持 反對

6# pca-002021
又有幾多個人希望你唔好再洗頻同爆操呢-3-
回復 支持 反對

呢條友真係on9到爆炸
打綠亞佢都係咁on99
回復 支持 反對