打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 收錢代打工會戰 小隊進行 不成功 不收費★

咁戇 鳩既橋都諗到,你係好野!

洗都洗撚到啦!戇 鳩鳩比70蚊你做咩啊
雷士王 發表於 13-4-2010 21:00

妒忌是魔鬼,眼紅人地,人地有的係實力,你都可以咁做,只要你做得到。
回復 支持 反對

~___~
你咪洗囉
你覺得你講粗口就好串嘴啊!?
笑死人咩
您好嗎 發表於 14-4-2010 17:08

我只係話洗都洗到,我無話要洗,用下腦,謝

你的方法太蠢...我講錯,係你人太蠢,你咁既方法收錢幫人做假,實在太蠢!!

消費者要做假紀錄方法多且易,又何必要捨平取貴?

何況做假係錯,仲要公然,真不要面

你又係點理解到我覺得講粗口等於自覺得串????我邊到有講咁等於串????

唔係一句反問句加"笑死人"就係理據架,用下腦,三思而言會好點。
回復 支持 反對

妒忌是魔鬼,眼紅人地,人地有的係實力,你都可以咁做,只要你做得到。 ...
alisonfong 發表於 14-4-2010 17:22

只是遊戲,我不似你上哂腦,要用到妒忌這類現實情緒面對遊戲。

遊戲中既實力何必在意,何必妒忌,何必眼紅

我坦然承認我做不到,但是,做到的話,我也不屑做。
回復 支持 反對

我也來推!!!!!
回復 支持 反對

我只係話洗都洗到,我無話要洗,用下腦,謝

你的方法太蠢...我講錯,係你人太蠢,你咁既方法收錢幫人做假,實 ...
雷士王 發表於 14-4-2010 18:33

有問題嗎
叫版主封我Post囉
如果有人搵我做
我用佢地提供既號

點睇得出啊傻仔-,-
你果隻咩眼
狗眼?屎眼?

你又係點理解到我覺得講粗口等於自覺得串????我邊到有講咁等於串????

我有話你話你自己講粗口好串咩

諗得太多啦你

唔係一句反問句加"笑死人"就係理據架,用下腦,三思而言會好點。

我有話笑死人係連埋上邊果句咩
諗下啦唔該

回復 支持 反對

有問題嗎
叫版主封我Post囉
如果有人搵我做
我用佢地提供既號

點睇得出啊傻仔-,-
你果隻咩眼
狗眼?屎眼?

我有話你話你自己講粗口好串咩

諗得太多啦你

我有話笑死人係連埋上邊果句咩
諗下啦唔該

您好嗎 發表於 15-4-2010 18:57

你可以理解做無問題既,對於你既智商,睇你回覆都知架啦
我明白的

"我有話你話你自己講粗口好串咩"

"你覺得你講粗口就好串嘴啊!?"
咁衣句↑係咩黎架?蠢仔
你反問係唔係 "覺得自己好串",我咪問返你點解你會咁理解囉>>(為蠢仔而做既詳解:"我雷士王幾時講過我覺得自己講粗口等於好串??"  問我啦),咁都唔明啊?定答唔出??蠢仔果然蠢仔

"我有話笑死人係連埋上邊果句咩
諗下啦唔該"

哈哈!蠢仔果然係改唔到的,真係好多你衣類傻仔!唔夠人講就旁敲側擊,玩無賴!算~!
原來重點在於係唔係連???
真係好蠢啊= =
重點在於:你反問>>>>>>>>等於理據??
             一句"笑死人咩">>>等於理據??
而唔係連唔連=)

再者,有腦既都睇得出係連架啦@@你例外@@
如果你句野唔係連既,咁你講笑死人有咩意思呢?解釋下,解唔到就唔好死口唔認,你大個仔喇,唔通仲做死口唔認既小朋友咩@@
你真係當人傻架,你真係好蠢!

就算當你唔連啦!!!!!!
咁句笑死人又有咩意思???一句笑死人等於理據??
你就真係笑死人XD

唉,小朋友講野唔經大腦,死口唔認唔係玩哂架
回復 支持 反對

你可以理解做無問題既,對於你既智商,睇你回覆都知架啦
我明白的

"我有話你話你自己講粗口好串咩"

"你 ...
雷士王 發表於 15-4-2010 20:15

其實人地開POST,關你咩事,你大多唔幫襯,唔理個post未算鬼數lo,
人地實力幾強大你唔知姐,話人蠢仔,你有資格才怪。想上位都唔駛咁。
回復 支持 反對

其實人地開POST,關你咩事,你大多唔幫襯,唔理個post未算鬼數lo,
人地實力幾強大你唔知姐,話人蠢仔,你有資格 ...
L0uisKin 發表於 15-4-2010 22:36

我回帖又關你咩事,你大多唔好理,唔理咪算鬼數lo
實力同智商有咩直接關係?咁都唔明,你就真係...
唉,竟然會有人傻成咁...
真係有點不屑理個帖...
回復 支持 反對

回復 28# 雷士王

無端挑起罵戰   想博上位唔洗咁卦
回復 支持 反對

咁戇 鳩既橋都諗到,你係好野!

洗都洗撚到啦!戇 鳩鳩比70蚊你做咩啊
雷士王 發表於 13-4-2010 21:00

你太多樂點?
回復 支持 反對