打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會討論] 唔想再理,唔想煩

1-9點 同我嘔返哂出黎唔該   我知9點都串到你  . 所以回唔到呢- -"
灌島彗 發表於 27-11-2010 22:34

我隨意說1點都能反駁,你現在就拉開話題,看來你的臉皮都幾厚
我比你串死左喇...點算好啊..好驚驚
回復 支持 反對

回復 28# kaiant1001

我無抽水 對面全頻講1句:希望睇時間 之後扮錯頻
佢地有心扮st係真既 會名係simpleTIII
回復 支持 反對

回復  kaiant1001

我無抽水 對面全頻講1句:希望睇時間 之後扮錯頻
佢地有心扮st係真既 會名係simpl ...
相馬 發表於 27-11-2010 23:07

誤會哂誤會哂
回復 支持 反對

回復 42# 相馬

希望這名字真多誤會呢-.-
回復 支持 反對

我隨意說1點都能反駁,你現在就拉開話題,看來你的臉皮都幾厚
我比你串死左喇...點算好啊..好驚驚 ...
您好嗎 發表於 27-11-2010 23:04

老實說  你講緊邊點 -.-"  果句 同你講既笫2點有關係 -.-"?
回復 支持 反對

其實講黎講黎都係因為omgwtf  話人垃圾之後又淆底唔敢接受挑戰

佢肯出黎打鋪 就可以一洗淆狗之名  大家都唔洗嘈   衰在人地淆呢 又有一班護主不停發言 佢就潛水
回復 支持 反對

其實講黎講黎都係因為omgwtf  話人垃圾之後又淆底唔敢接受挑戰

佢肯出黎打鋪 就可以一洗淆狗之名  大家都 ...
灌島彗 發表於 27-11-2010 23:37

老實說1V1能代表什麼?給你嬴了又如何 我地LOSE了又如何?
善意交流技術 我們還會接受挑戰
但呢次好明顯你地係惡意
1V1可能真係代表到個人技術
但注意 公會戰係團體既一場比賽
係4V4  就算1V1再強都不能1V4吧
再者大家擅長既地方都唔同
唔通叫姚明踢足球  C朗去打藍球咩

最後 當時大家都係公會戰到 同1V1 點拉都拉唔上吧
自重一下吧 別再口出狂言吧 有理走遍天下 無理寸步難行
侮辱緊我們嗎? 你只係一直侮辱緊你自已
回復 支持 反對

牙魂,咩事!?甘火甘!?
回復 支持 反對

算啦 唔洗再講落去喇  

總結 :  先撩人串人垃圾 最後竟不敢跟那個他口中的所謂垃圾決戰   俾人踩到上心口都無動於衷 你真係無架喇 唔好再打SD喇 會俾人笑一世架     故事主角 omgwtf最後都是無膽應戰  大家以後在sd見到他可以大大聲稱呼他做 淆狗omg

完結.
回復 支持 反對

真係佢講曬,話我垃圾!!!
之後又唔敢同我打
omg係勁過我,點解唔同我打場
打嬴我我咪收聲!
唔係你一開始就唔會話我垃圾!!
回復 支持 反對