打印 上一主題 下一主題
收起左側

~帳號申請一問~

1.暗黑傳說 個代理商係 【雲起】 定係 【Fumnily 歡樂派】?

2.借係話如果要申請帳號去 【雲起】 定係 【Fumnily 歡樂派】 好?

3.【雲起】 同 【Fumnily 歡樂派】有咩分別?
   (例如:【Fumnily 歡樂派】個帳號入唔 【雲起】 或者 買點數會唔會有分別 等等...)

兩個代理商有D亂
回復

有冇人可以話被我知

唔該~
回復 支持 反對

1.代理商係雲起..

2.Fumnily 歡樂派

3.引用Funmily 歡樂派

雲起全新遊戲平台「Funmily 歡樂派」已經正式推出,日後您只需一個 Funmily 會員帳號,即可盡情暢遊「Funmily 歡樂派」旗下各個地區的遊戲及使用各種會員服務,無需額外申請遊戲帳號,簡單方便。

同時,持有香港雲起會員帳號的玩家,其帳號可登入 Funmily 網站,並使用 Funmily 會員服務,包括:修改個人資料、修改密碼、帳號安全、忘記密碼及忘記二次密碼。而 Funmily  進入遊戲及購點儲值等功能,將會陸續開放,開放時間請「Funmily歡樂派」網站最新消息。

應該解答到你既問題^^
回復 支持 反對

回復 3# hahatoy

唔該曬您既解答~

但係重有小小問題

1.借係話【Fumnily 歡樂派】唔可以用【雲起】D點數卡?

2.我冇【雲起】帳號,只有【Fumnily 歡樂派】係咪用唔到【雲起】個帳號?

因為您只講到
同時,持有香港雲起會員帳號的玩家,其帳號可登入 Funmily 網站,並使用 Funmily 會員服務hahatoy 發表於 16-5-2011 21:26
回復 支持 反對

1.我登入過【Fumnily 歡樂派】..入面係可以用雲遊卡進行儲值.亦可以係雲起ac轉換點數..

2.我估計雲起同【Fumnily 歡樂派】既ac仲未整合..但係可以共用?..

希望解答到你既問題^^
回復 支持 反對

回復 5# hahatoy

唔該曬您~
回復 支持 反對