打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] Help~招人入jubeat團(13/12團務更新[重要])

關閉 [複製鏈接]
其實任務內最難完成真係得全員報到, So 希望各成員可以每星期最少去玩1場^^
如果連全員報到都OK 到, 我地 ...
smw0316 發表於 10-11-2011 13:34

的確, 全員報到係需要大家合作先至可以完成

但我諗e+已經可以試下做更高LV

今日星期四, 已經差3格就做曬

全員報到, EXC差3回同埋黃色封面4回(local matching 25人已經比我同S.HY-Y0搞掂左)
回復 支持 反對

的確, 全員報到係需要大家合作先至可以完成

但我諗e+已經可以試下做更高LV

今日星期四, 已經差3格就做 ...
HiRoMaN_ 發表於 10-11-2011 02:20 PM

果日解local matching 25人好快-0- 個零鐘搞點;p
不過我可能呢排會升到8.9x maybe
回復 支持 反對

今日打左一陣
黃色封面只差1回,EXC 2回,仲有全員play未達成

其實可唔可以重複打同一首歌?
回復 支持 反對

今日打左一陣
黃色封面只差1回,EXC 2回,仲有全員play未達成

其實可唔可以重複打同一首歌? ...
matako 發表於 10-11-2011 23:42

可以, 只要符合番個任務條件就得

姐係10首黃色封面可以10次都玩同1隻歌的
回復 支持 反對

果日解local matching 25人好快-0- 個零鐘搞點;p
不過我可能呢排會升到8.9x maybe  ...
kingson2 發表於 10-11-2011 21:42

哈... 我同你相反緊... 最近我係咁跌番落去7.1x -v-
等開左首THIS NIGHT 先煲番上去Lu^^
回復 支持 反對

哈... 我同你相反緊... 最近我係咁跌番落去7.1x -v-
等開左首THIS NIGHT 先煲番上去Lu^^ ...
smw0316 發表於 11-11-2011 09:47

我e+就係煲緊THIS NIGHT 煲到好高
回復 支持 反對

哈, 最近先開左首 瞬 (小野秀幸)[EXT], 首歌節奏感唔錯, 幾有挑戰性...
E+ 未有THIS NIGHT, 推住依首先LU...^^

仲有Love at First Sight 拆譜中 -v- 哈...
回復 支持 反對

哈, 最近先開左首 瞬 (小野秀幸)[EXT], 首歌節奏感唔錯, 幾有挑戰性...
E+ 未有THIS NIGHT, 推住依首先LU.. ...
smw0316 發表於 11-11-2011 04:30 PM

今日可能停煲sad ;(
好想煲Starlight Parade
回復 支持 反對

全員報到仍未達成
正當我想check下邊個未玩果時
我發現冰仔你KENSB L.張卡未公開

p.s. 你未玩xd, FUNG L. 都係
回復 支持 反對

差1下EXC,各位加油
回復 支持 反對