查看: 1775|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

咖啡回歸(唔知有無人識我)-----收武術/火槍AC 全包連go HKD

頭像被屏蔽
回復

吾知127狂戰+100武術有無興趣收呢..?
名:小殺555720
127男狂戰
有幸術,Lie to me ,聖誕守護者
ac有一套卡妙,鬥魔鞋,鬥魔眼鏡,鬥力褲+3 217耐lv3力+7,鬥幸上+3 170耐
鬥雙刀+5 146耐單3大傷+6% lv1力+3
包拉刀+3 單9小傷+25% 104耐,奧刀+4 130耐無上拼,110lv時空雙刀,連幾件復仇俾你.
有15粒鬥金,11lv黃金豬寶寶,14lv雪鹿,13lv女僕,lv20藍貓 (全部已死),仲有一隻18lv熊貓(12/7開始計.仲有17日)
生技合水24lv 水位80格.
名:黑夜銀風
100男武術
有鬥鏢+0 240耐 lv1最大+1% (無上拼)
神聖頭+1.神聖夾+1.神聖手+2.神聖鞋+1,116耐忍鏢
(p.s127狂戰+100武術同一ac)
回復 支持 反對

我咖啡無無聊聊又返黎玩返彩虹島啦....
唔知有無人識得or記得小弟呢-__,-

收武術/武僧AC 全包連go   HKD( ...
乂綱乂 發表於 14-7-2012 12:57

你唔係有隻機甲咩=.=...
回復 支持 反對

我隻機甲之前放左-v-||

吾知127狂戰+100武術 要幾錢呢
回復 支持 反對

91lv盾ac收唔收
可以洗轉變番做武家~~
回復 支持 反對

回復 5# jackie126p

報AC資料同價錢 THX
       嘩...乜依家連轉職都有得洗-__-?
回復 支持 反對

回復 4# cbytom

您出喔~~~可詳談~~~~
回復 支持 反對

回復  jackie126p

報AC資料同價錢 THX
       嘩...乜依家連轉職都有得洗-__-? ...
cbytom 發表於 14-7-2012 14:52

係~洗轉++埋=1880點,仲可以當洗技咁用- -比你賺哂啦~不過140lv後2轉左冇得再洗~e d野game到傾/pm我慢慢傾啦   
ac去我post睇啦http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4248887&extra=page%3D1

算~我copy比你睇

聖殿騎士ac(91lv) (第4手),有go(放ely/點卡/換物 || 換ac,我/你可+野)
名:軒乂Jacky
裝:-水晶npc裝
     -咎神之劍(器靈),152耐
     -森林金剛芭比防護盾,185耐
     -家耳,196耐,
3lv金錢獲取紫屬
     -海豹冰戒(風),94耐,3lv金錢獲取紫屬
時裝:-5件,見得人
-新手收費未用
-潘多拉箱子(中),滿左
-大部份npc稱
-劇任過左法老
-防具生技14lv,整普通披風100%

我打算平放0 0
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復  jackie126p

有幾平先?
乂綱乂 發表於 14-7-2012 17:30

低至250點/換物0 0/換85lv左右ac都ok~~pm我/game詳傾啦
回復 支持 反對