查看: 3711|回復: 37
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] -Pub場開始有呢個現象...我都幾鄙視....

話說...前排轉左game挽,cso相對挽少左好多.
所以我就開個新帳挽(唔想影衰自己正身個團)
第一個場就發生呢種事.
有個新手,應該玩開團死戈d.
佢系last一個.boom drop A門.但佢唔識睇雷達
所以唔知個boom響邊.
當佢直衝A long個陣就比支Famas GG.
但我估唔到嘅系,g0t5 pub ser 有3個人以上一開始系問候個新手母親.
客觀講,我真系唔信你第一日挽cso系咁有sense,又有槍法又識報位咁.
正如你呀媽生你出黎都唔系即刻識行路啦系咪?
Cso多傻仔系人都知,唔好話cso,1.6都大把傻仔啦.
雖然系比較少~
真系希望各位挽ZB Mode又好,一般mode又好.
都包涵下d新仔.因為,你曾經都系佢.
呢d新仔將來就系你...
五理佢幾冇技術都好,始終一個game一面冇人完美.
咁想個個都系pro lun咪約人打下mix咁
基輪呢套片最尾入曬心.我曾經都有話過d新手
不過,自從我耐冇挽cs技術差左就發現...
啲人真系鍾意冇料扮四條,扮勁話返啲新仔

評分

參與人數 2Bravo! +3 收起 理由
hcps03697 + 2 內容精彩, 好感動"
12115902 + 1 支持你(y)

查看全部評分

回復

冇料扮四條,扮勁話返啲新仔比個讚你
回復 支持 反對

回復 2# kkc138hotmail

明明自己系-6仔就以為自己系技術
回復 支持 反對

對果D新手唔識玩都會教兩句既(真係得兩句教下佢睇地圖就收工)
不過比較建議佢地入KILL限場打先
入到人地場一個唔該殺0死10(32人場D2見過),咪又係比人踢
回復 支持 反對

所謂的傻仔好慘..
比人問侯佢呀媽..
回復 支持 反對

有d人響大場汁人雞比較高Frap就串d新手話負frap收_
汁汁埋埋都唔夠100血啦,仲要唔系對槍對返黎嘅啲Frap
啲新手真系幾無辜,變強過程比人咁鬧,遲早放棄
回復 支持 反對

d人咁衰
回復 支持 反對

人誰無過  只可以講戈D人自以為事
回復 支持 反對

我玩左一般兩個月就入左勁團
回復 支持 反對

去pub ser warm up下會比人話用cheat 依D 先乞人憎
回復 支持 反對