查看: 12640|回復: 9
收起左側

[射擊遊戲] GUNSLINGER STRATOS 香港現正封測中

GUNSLINGER是一個全新設計第三人稱的射擊遊戲,
玩家需持著雙槍進行遊戲,
透過擺出不同的姿勢和組合,
例如把槍分開持著,把槍前後組合和左右組合,所持武器都會進行轉換。

除了基本的槍G元素外(也就是對著螢幕射擊),
手槍上還有控制桿個按鈕之類,能夠讓角色進行移動、跳躍或衝刺之類。
換言之雙槍除了能射擊,還可以當作遊戲手掣之用。

此外,遊戲還能與其他地方(包括日本)的玩家,進行4v4的連線對戰(不確定)。

目前於香港封測中,為期兩星期。
地點包括鑽石山荷里活廣場GameZone、旺角新之GameZone與長沙灣龍威。

回復

鑽石山的GAMEZONE有機我都係今日先親眼見到

價錢方面要兩個CREDITS先玩到,同Border Break/三國志大戰一樣要用5蚊銀

即係10蚊先玩到.....「兩鋪」,而「一鋪」=180秒

換言之,10蚊可以玩到360秒=6分鐘,見時間不足就可能要再入銀

入銀形式則類似Border Break,主要係4打4,冇睇錯可以同日本連機呢

p.s.依家鑽石山GAMEZONE提出一項優惠,只要你一次入6個5蚊

再經職員確認(要搵人叫/自己叫他過來)就會送你一張酷似IC卡的物體,最後一句,送完即止。
回復 支持 反對

價錢方面要兩個CREDITS先玩到,同Border Break/三國志大戰一樣 ...
六神綱 發表於 15-9-2012 23:26

隔2日去冇左lu
回復 支持 反對

價錢方面要兩個CREDITS先玩到,同Border Break/三國志大戰一樣 ...
六神綱 發表於 2012/9/15 23:26

從這個價錢和遊玩時間來看
10元2局只是「付貴一點去體驗新的射擊遊戲」而已
煲唔過
隔2日去冇左lu
Forte 發表於 2012/9/21 19:56

竟然這個帖引到你上水了
回復 支持 反對

岩岩落長沙灣龍威 睇落好正好好玩 不過唔知點玩 有冇d咩詳細教學??
回復 支持 反對

岩岩落長沙灣龍威 睇落好正好好玩 不過唔知點玩 有冇d咩詳細教學??
kaivlon 發表於 25-9-2012 17:35

玩佢個教學...會教你- -
回復 支持 反對

玩佢個教學...會教你- -
Forte 發表於 5-10-2012 23:03

玩下就識玩lu=.=

hk係咪完到封測???如果係既咁幾時會公測????
回復 支持 反對

玩下就識玩lu=.=

hk係咪完到封測???如果係既咁幾時會公測????
kaivlon 發表於 7-10-2012 03:11

都唔知機舖會唔會繼續放....
回復 支持 反對

都唔知機舖會唔會繼續放....
Forte 發表於 9-10-2012 20:50

收到消息龍威冇左部機 知唔知其他機鋪點??
回復 支持 反對

之前9月尾我仲係老鑽見到有,依家就唔知
回復 支持 反對