打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 樂古棋王戰

關閉 [複製鏈接]
過左1:25都唔入來...
I sleep, no play
回復 支持 反對

回復 20# 櫻之道
對住d渣住雞毛當令箭既人,唔洗比禮貌佢
回復 支持 反對

回復 22# 我思故我在

得你一個覺得我擺款、
我問心同其他人合作得好好、係唔知點解同你一講親野你一定起槓
跟本就係你唔仲意同人合作、人地一唔係跟你套方法 你就覺得人地擺款
渣住雞毛當令箭? 唔好意思、我雞毛都冇條 而且你本身已經冇禮貌

人地有意見嘅時候你應該聽左先、就算唔岩都好、你未再慢慢傾囉
每個人都有自己一套管理方法、人覺得人地果套唔岩你、都唔洗下下串人
俾你串到又點樣? 串完套方法會自己變左?
你有幾唔滿意未講出嚟囉 你唔講又唔跟 想點?
一齊合作係講互相包容同溝通、
你一開始個溝通就串人、人地點包容你?
咁只會令到件事惡化、不如你自己諗下、係咪要繼續串我而忽視左你真正要做嘅野?
回復 支持 反對

回復  我思故我在

得你一個覺得我擺款、
我問心同其他人合作得好好、係唔知點解同你一講親野你一定 ...
櫻之道 發表於 7-10-2012 10:16

點解你唔檢討下自己架呢?
我係足球版同希古恩幾合拍?一齊搞到足球版有聲有色,同會員又融洽
我係非常反對你果個報到制度,我係唔會同你呢個人合作架喇,你唔鍾意既話可以向上頭投訴我
其他人就係因為你係女就想討好你,我不嬲都唔妥你地呢班人架喇,野又做唔到,又係度擺晒有料,我就放長雙眼睇下你點樣搞個區喇
你話你冇擺大牌呀嘛,ok~咁你之後就唔好再干涉我與否同你合作
回復 支持 反對

點解你唔檢討下自己架呢?
我係足球版同希古恩幾合拍?一齊搞到足球版有聲有色,同會員又融洽
我係非常反對你 ...
我思故我在 發表於 7-10-2012 11:27

我有檢討呀 你呢?
一開始就玩針對、我係女又點? 女唔可以有實力? 女唔可以為個壇好?
我跟本冇諗過自己係女做野會方便啲、你就一口咬定我係你諗果種人、你好自私囉
人地要討好我咁係人地嘅事、你怪我做乜?
你同希古恩講野嘅態度係咪同我講野果種態度呀?
唔好話咩希古恩同我唔同呀、由一開始你就有偏見、起跑線都唔同、點對比呀?
呢個係你人格問題、投訴你有用?
你反對我個“制度”、你未講出嚟囉 我講過幾多次有問題你要講出黎呀? 我講過幾多次你5得我5會逼你呀?
洗5洗拿反d對話出嚟呀? 你唔好扮野啦、你已經過哂我低線、明明你唔岩仲要死都拿返咋沙
你仲意自己管一個版呀嘛、叫管理員開個我思區俾你囉
我做唔到野我廢呀嘛?我又冇料又擺款呀嘛?
咁未你最好、你最叻叻、你最做得野、你最和藹可親囉
回復 支持 反對

我有檢討呀 你呢?
一開始就玩針對、我係女又點? 女唔可以有實力? 女唔可以為個壇好?
我跟本冇諗過自己係女 ...
櫻之道 發表於 7-10-2012 11:52

我冇玩針對囉好唔好,係你既制度有問對我先嘈你,仲要係你嘈我先嘈返你炸
好丫,咁我而家同你講你呢個制度好有問題,我係唔會跟架喇
我對任何人一開始都係白紙一張,係你之後做過d咩野令我對你印象差,我先會咁
你唔好話我人格有問題,我覺你最有問題,你唔好係度成日扮晒野啦姐姐仔
你唔鍾意投訴咪罷囉
係又好呀,開過我思區比我丫
過獎喇,咁樣讚我,你知你有問題就好啦
總之一句講晒,你唔好再干涉我點樣做野就得,有咩就投訴,唔投訴就收皮
回復 支持 反對

我冇玩針對囉好唔好,係你既制度有問對我先嘈你,仲要係你嘈我先嘈返你炸
好丫,咁我而家同你講你呢個制度好 ...
我思故我在 發表於 7-10-2012 12:00

未係囉, 一開始冇禮貌嘈人
我有嘈你? 唔係你串串貢搞到大家心情5好?
制度有問題唔色講出嚟? 要嘈出嚟嫁?
你冇針對?
我係唔會同你呢個人合作架喇,你唔鍾意既話可以向上頭投訴我
其他人就係因為你係女就想討好你,我不嬲都唔妥你地呢班人架喇,野又做唔到,又係度擺晒有料
你之後就唔好再干涉我與否同你合作
我覺你最有問題,你唔好係度成日扮晒野啦姐姐仔

仲有你whatsapp果D字眼

我對任何人一開始都係白紙一張

你自己講, 我覺得5係囉
我從來冇當你係下屬/under我
我做過d咩野令你覺得印象差 我就唔知
我只係知果陣我想同你傾個問題 你已經close file
我問你點解你要申請PS3版你答我咩呀?
"等炒OK?"

我至少知我自己咩問題, 你呢? 仲係繼續串串貢?
你依加講左話係唔仲意個制庋未得囉
又話咩冇時間上樂古又話手機上唔到不如你買部notebook比我 等等嘅籍口?
睇到都嬲啦
一早講左投訴你冇用, 不如你諗下D有建設性嘅野啦
回復 支持 反對

回復 27# 櫻之道
你一開始彈句"當我講野耳邊風啦"我已經燥晒,仲點樣同你客氣講?你呢句算唔算嘈我呀
我再重申一次係你唔客氣先,我先嘈你
我好明顯係等炒,我已經向上頭申請辭職
回復 支持 反對

請問發生咩事?
回復 支持 反對

回復  櫻之道
你一開始彈句"當我講野耳邊風啦"我已經燥晒,仲點樣同你客氣講?你呢句算唔算嘈我呀
我再重申 ...
我思故我在 發表於 7-10-2012 15:38

Ok我錯、我唔應該打呢句
但呢句說話絕對冇你諗果種意思
真心講一句、我一開始真係想同你合作搞好個版
回復 支持 反對