收起左側

[影圖分享] 回憶錄 第二部:國服

回復 11# 拓 海

多謝=]
其實要講心血 由出真丹開始就已經令人心淡
之後出8星裝蛋 再派真丹 到而家既轉盤
由心淡 變心死...
回復 支持 反對

退出game1代理的天龍是正確的
回復 支持 反對

楓...一路好走
回復 支持 反對

唉...由一大班兄弟日日放學就沖番屋企刷野.
到而家爆喇叭招人都冇人組.
8星裝蛋.轉盤.心都淡哂
而家我抽野只不過係出於無聊.兼想搵多幾件時裝玩下
玩左咁多年.而家搞成咁.
楓少.再見啦.
我都就走.
神劍.楓少.間唔中就大家開房吹下水喇.
回復 支持 反對

E+好多人都退出左天龍啦...
想當年我個好友列表到有好多好友on既..
但E+就想搵一個都冇,搞到我自己都開始退出天龍...
我記得當時同埋一班朋友一齊刷野、傾計真係好開心,即使自己係個低石人.但都過得好開心...
當時我仲諗,有一班甘好既朋友同自己一齊玩.我係唔會放棄天龍,但係E+我已經推翻左呢個諗法
到左E+每當我開天龍既時候打開個好友表,個個好友既名都係灰色既時候,好失落..開始覺得悶..就開始退出天龍......
回復 支持 反對

希望那女生會看到你一直在等她  。
回復 支持 反對

回復 15# 龍天嵐

吹水刷野繼續到都會繼續~
個幫都似乎仲有唔少人ON 又唔會咁快DEL天龍既=P
只係會少ON 同唔再更新隻人
得閒幫P見 =P
回復 支持 反對

唉...由一大班兄弟日日放學就沖番屋企刷野.
到而家爆喇叭招人都冇人組.
8星裝蛋.轉盤.心都淡哂
而家我抽野 ...
龍天嵐 發表於 16-11-2012 15:47

開房!?
回復 支持 反對

次章:無聲抗議

更新6星寵套之後 日日都刷豬刷7-8個鐘 連續刷左2星期
期間硬拉左唔少好友陪刷XD 自己亦雙開 
最後自己刷左粒 佢幫我刷左粒 好友送左2粒 友情價收左粒
終於全套6星 相信亦成為北SER第一人
但畢竟寵都係戰力 所以轉蛋始終都會出6星套 明白的

某日 見到某女逍遙拎住紅糖 見幾得意就搵下係咩黎
然後覺得藍糖配清風怡江簡直一絕
於是日日雙開刷天劫樓 開九宮盒做任 儲冰剎 玩左個半月
期間又係硬拉強搶XD 起初雙開整/買食物解任 後來摩亞好心送左一堆(衷心感謝
終於儲夠400粒冰剎 換左枝藍糖 著住清風拎住藍糖通街走
糖係一件無屬性而基礎攻擊只有10既裝飾品 但轉盤出左糖 唔明 真心唔_明

升90LV 可能是衝動 或是個無聲的抗議 也許是無奈與不忿的表達吧 

不過配搭時裝仍有樂趣=P

[翠竹 全套2LV冰藍 86丐神(4虎眼)]

[萬紫 全套2LV紫微 82扇神(5貓眼)]

[疏狂(藍灰) 2LV冰藍肩 2LV紫微腰 腳 82劍神(5貓眼)]
回復 支持 反對

楓少.最後同雪櫻一樣轉戰時裝#3
你退得得比武.亦意味著冇得再搵你練.可惜.....
btw.既然仲未退天龍.得閒多d同你刷野.
話哂識左都個幾月.不過都冇咩點同你一齊刷
題外話.22號一唔一齊出黎「食飯」呀?#97
回復 支持 反對