打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 一個數年遊戲玩家對online經歷

回復 8# Finalx煙

係呀0.0
CT用5.56
TR用M8
咁都可以玩得好開心
回復 支持 反對

玩咩0NLINE GAME都會汁 但最緊要開心過 因為依家細個吾玩 大個要返工等等 都冇乜機會玩 因為會有成1半既時間拎去返工 就算放假 都會想訓下/出去行下 只不過冇入點系輸1半比有入點既人.但如果玩屍3 都有箱可以汁槍 同埋玩一般場都系玩技術 同埋都可以等人地死左汁人地把槍 加上好多一般場又話禁8+1槍 又話禁連狙 所以入點黎都吾知做乜 但我都系會忍吾住手 成日入 人地成日拍片放上YOUTUBE話自己入過幾多點幾多點 又話比人亂封AC我一直都冇信 因為我只會相信自己 到真糸比佢亂封AC先算 同埋可能佢未封我AC 我已經冇玩了
回復 支持 反對

我都相信有好多玩家  包括我自己在內 都同樓主你既情況一樣
細細過唔識野 鍾意玩一隻GAME就將全部零用錢放晒入去隻GAME入面
當你自己慢慢咁成熟既時候 就會覺得當初買點買上引果下真係好傻
係人生既階段上 人越大 就會開始識得諗野 慢慢咁就會脫離沉迷既世界入面

其實 不如試下係現實世界到識多D朋友 平時出多D街見識下 你就會發現 網絡世界真係對你冇好處
回復 支持 反對

呢個世界係咁啦
回頭了就別怪人同怪自己啦!
回復 支持 反對

回復 30# marypass654

我only can玩2小時...t^t
回復 支持 反對

回復 33# Csw維

遊戲本身比人娛樂,可惜00後更中意用遊戲表達身份,與多勁野就與受人歡迎,另外高手都中意用技術串人
回復 支持 反對

在此說明我只係分享歷年經驗,並非陰謀論,都唔想有任何鬧戰

話說我只係一個打機只有4-5年既小玩家,玩既遊戲 ...
童言無忌 發表於 13-1-2013 00:44

咩係vtc
回復 支持 反對

回復 37# zenith710

職業訓練局
回復 支持 反對

由2008玩到而家揮手

曬左5K 放帳放番2K

回番條數我都系冇左3K
而家XM8團死MODE 開開心心
建議唔 ...
NICK19951008 發表於 13-1-2013 00:56

由2008/2009玩到而家揮手
我都5知自己浪費左幾多k-.-
回復 支持 反對

回復  marypass654

系牙,pt槍都吾差,最緊要盡興
Finalx煙 發表於 13-1-2013 01:43

haha有時就係玩pt槍5盡興.見d人個個都有神槍,自己揸把xm8,mp5,點會5心動
回復 支持 反對