打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 當四方輝將brian打到無還擊力的時候

我睇唔到voobly 19+ (old rate) or 17+(new rate) 以上的人, 城快有邊個會輸比你個d ringo, shiver, or br ...
29abc 發表於 7-2-2013 08:05

19+ (old rate) 以上的人, 照我所知的有, kyo , ding, dada, 血雲,星星, poz chun, sleep, fai,
個個都夠sm, 你地當神咁拜的 nakuz 高手, 有凸
回復 支持 反對

你係邊!?>!?!?!?!?!?!
回復 支持 反對

你以上提既人當中, 照我所知kyo,ding,血雲,chun,fai都是城快起家的, 佢地本來係城快hk top players, 當然夠sm一般nakuz高手, 而龍心下人...是哪根毛? 佢地19+(old rate)係城快sm人,唔係代表你都得嫁111
回復 支持 反對

我睇唔到voobly 19+ (old rate) or 17+(new rate) 以上的人, 城快有邊個會輸比你個d ringo, shiver, or br ...
29abc 發表於 7-2-2013 16:05

其他人唔知,但係SHIVER呢,就算22+ KYO 都只可以同佢五五
現今純正城快人最勁一定係佢,不過佢好似無再玩
回復 支持 反對

其實搵個不限2K DADA同RINGO打應該都唔會差太遠  

雖然DADA識打城
回復 支持 反對

兄弟們,同龍心打完了,十場不限
比數係我8: 龍心2
但龍心的確係有實力~19+來,城快如何我就不知了
回復 支持 反對

但龍心的確係有實力~19+來,城快如何我就不知了
回復 支持 反對

但龍心的確係有實力~19+來,城快如何我就不知了 ...
patrickai 發表於 8-2-2013 00:35

GOOD!
回復 支持 反對

你以上提既人當中, 照我所知kyo,ding,血雲,chun,fai都是城快起家的, 佢地本來係城快hk top players, 當然夠 ...
faiace 發表於 7-2-2013 11:39

話說當年係nakuz sm 悶先上gamepark 打, 你條玲樣仲係到打緊兵堡ja.
回復 支持 反對

但龍心的確係有實力~19+來,城快如何我就不知了 ...
patrickai 發表於 8-2-2013 00:35

FAI ...  dota 1V1   
一個不限打到龍心8:2 的fai   .,...  dota  好大機會 0:10    輸俾我
回復 支持 反對