打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] ☆☆☆ ''場主'' 既定義 , 你訓醒未? 到底你明未? ☆☆☆

關閉 [複製鏈接]
好明顯樓主係文盲
場名都寫明禁咩唔比咩
仲要入去唔理人
比人踢比人鬧
係底死

說白了
樓主根本係犯賤
回復 支持 反對

樓主你d論點真係實屬小學
自己入人地個間搞破壞仲講到理所當然
仲夠膽話冇比錢玩既免費玩家係阻礙server
免費玩家唔想同屈機槍玩 自己開個場禁左佢 安心咁玩 你入去破壞人地既規則
跟住比人踢
係邊個既錯?

同埋你多次提出內地人係咩意思? 有咩關系?
ok你咁中意講大陸人我就同你講大陸人

你提出既''死人大陸思想''   樓主你正是用緊
點解?  你講黎講去都覺得自己消費者就可以亂黎 入人地既場挑戰場主/在場玩家

以上係咪某些內地人既野蠻行為?

可見你為反而反 不知所謂
你訓醒未? 到底你明未?
回復 支持 反對

你訓醒未:

個post個point係 : 你冇咩貢獻仲好意思去禁D正常消費者者用咩槍
唔係話有錢大曬 , 今日都唔會再 ...
avanialty 發表於 26-3-2013 22:37

我覺得樓主的意見並不客觀,好明顯呃殺緊玩家自由/權利!!簡直係獨裁者的化身,自由的枷鎖~

肯一個自由的社會,有錢買點好正常。我亦都買左吾小屈槍,以前更加成日比人話屈槍/連狙狗/甚至外掛但係我始終覺得樓主對玩家自由的角度似乎側重於有買點的玩家。無錯,每個玩家都有權入自己鐘意的場,依點我非常讚同...當然玩家更有權建立自己的玩法,令遊戲更加生動,並從遊戲中尋找樂趣。例如:限制遊戲中的武器(也是玩法的一種,每個玩法更應該得到尊重...)

此外,玩家(室長/場主)更可以白由限制遊戲中的武器,最終逹到自由的宗旨。總括而言,每個玩家(樓主/我)都有權選擇自己的(武器/屈槍)相反,玩家(室長/場主)更有權把不合場名遊戲規則的玩家踼出遊戲室......

我反問一句:「樓主醒未呢?」

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
kelvinchm + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

樓主
打尖 唔係犯法
無唔岩

但自古已來打尖 就係錯 係令人討厭 人地咁耐已黎 唔可以打尖 唔可以插隊咁無品
的而且確 你打尖係無犯法 但你死都要打尖 其他人鬧你 叫你番出去都好正常

正如你買點槍 入去 人地雞拿咁大隻字寫明 禁E樣禁果樣 係~你的而且確 係可以入去
照樣可以用你既點槍  無問題 但其他人憎你 覺得你文肓想踢你出去亦都好合情合理架~_~

最後送你一句 權利係人地比既,架係自己丟既 你明唔_明呀?

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
kelvinchm + 1 我很贊同
❤風❤ + 1 內容精彩

查看全部評分

回復 支持 反對

我費鬼時打粗口比____扣分
樓主其實我地一訓醒左
眾人皆醒你獨醉
贈你一幅圖

相信樓主你一睇就明哂啦??
場主的確係大哂
場主即係開場果個人
咁既然場主係開場果個人
就當然可以自由咁去訂立一d規則啦
你可以唔遵守..但最後既後果(eg..比人踢)就只能自己承擔

正如明明場名寫左禁狗槍.
你入到場硬係要用狗槍既
咁就神仙都難救..閣下自理啦
咁正如你開一間超級市場
D規則/條款就緊係開超級市場果個人訂立嫁啦
唔通由D員工/customers去訂?
訂立左之後..員工/customers就緊係要去遵守啦
如果唔係訂黎有乜用?_?
員工/customers違規,咪自自然要承受後果
跳番落CSO入面
場主訂立既規則當然要遵守啦..如果唔係點解要訂立?
好彩CSO有槍械限制姐
如果唔係容乜易..狙場有人用手槍??
我好肯定..CSO如果冇槍械限制
就算你狙場/手槍場/乜鬼野場都好..肯定有人拎第2把槍玩野
果d人我地叫乜? 文盲/小學雞/下省數百字粗口........
所以通常我都會係場名係面打 各位請自重
最後燦神贈你幾句

雖然我都知樓主你好憎D「死人大陸人」
但都唔洗下下拋哂D「死人大陸人」既例子出黎掛
你係唔係冇哂彈藥啦??

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
kelvinchm + 1 好有心機,圖片笑左
1113233 + 1 精品文章

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 95# smionchiu

死雞撐飯蓋
回復 支持 反對

回復  smionchiu

死雞撐飯蓋
勒邦占士 發表於 2-4-2013 12:07

個 撐 字速成碼點打
回復 支持 反對

回復 97# 粉皮一塊

手手5
回復 支持 反對

死雞撐飯蓋 我笑左- -
回復 支持 反對

字海睇唔哂咁你姐係想講場主冇資格禁人地用9狗??
係咪咁既意思
回復 支持 反對