打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 梁山泊起義總集,哪怕天塌下來,也要伸張正義

好過某人post. D片
然後成班人刷鞋咁拍好
回復 支持 反對

我嚴重警告版主你查清楚ip,梁山伯!依個人只係發過3次帖,仲要每次既內容同論述多過你所有帖既總和 ...
梁山伯! 發表於 30-4-2013 18:00

仲要每次既內容同論述多過你所有帖既總和
你肯定?
如果你認為你打d所謂的“理想”喺我地d正常玩家贊同的話,那麼恕我不能接受你所做的一切
請你看清楚自己的帖子所說的

成績斐然,好評如潮?
好評在哪,恕本大俠眼殘未能看見,大多數玩家都在埋怨閣下所做的一切
看不見請爬你自己寫下的“精華文章”
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4432733&highlight=

梁山泊宗旨:濟弱扶傾,義無反顧,縱使樹敵無數也再所不昔。
濟弱扶傾?在哪,是否扶阿婆過馬路?定喺帶新手升?

梁山泊既目標:令到所有場地開放,先到先得,可以有大幫,吾可以有霸道收場/美名為守場幫會。
你當天龍呢只遊戲你屋企開的?妄想稱霸天龍!
依本大俠看,你地一班先喺霸道!

梁山泊承諾:倘若北服不再存在霸權幫會(大係一件事,霸道係第二件事,我地分到),梁山泊所有英雄淡出,吾再出手。
你當你地喺救世主,反轉底褲的超人啊?淡出?打機高手啊?

一班披著狼皮的喜洋洋!

樂古是一大班玩家交流心得的地方!!!滾!
回復 支持 反對

然後成班人刷鞋咁拍好
黃老先生 發表於 30-4-2013 18:20

我地製作組從沒說過要全部玩家都拍案叫好
我們只是想大家在打機之餘,可以睇片輕鬆下
至於好看與否,只屬於玩家們自己的感覺,我們控制不了
但我們可以認真說,我地d片全部,都用心去製作,去剪,去拍!
如果閣下認為呢個帖的片好好睇,好過癮,我也無話可說

刷鞋?真可笑,我還未做版主之前就已經創立了製作組
刷誰的鞋?難道喺你嗎?
回復 支持 反對

至於好看與否,只 ...
囧大俠 發表於 30-4-2013 18:24

na 版主 好老實果句 我對d片真係無興趣
不過講真 你地甘努力 淋冷水咩--
like既就留言 唔like就睇完算
所以我覺得唔存在係刷鞋既問題
只係留言既人都like段片
回復 支持 反對

至於好看與否,只 ...
囧大俠 發表於 30-4-2013 18:24

黃老先生都無話係你,版主做咩對號入座?
梁山泊佢地起義咁耐,我無表示過什麼,但版主你既回應,實在令我氣憤,我不得不回應你幾句。
版主你憑什麼批評梁山泊?梁山泊係少人支持,但佢地既理念真係有道理,至少有一定程度既道理,依點我見到很多佢地既仇家都係咁講,無人話佢地完全無道理。
至於係吾係似是而非既道理,你定?我定?無人可以落定論,各人睇法吾同,我個人係好支持佢地既講法,雖然打和平幫依一度我係有保留,但無疑佢地講既錯吾哂,佢地講既野同我既想法有一部份係一致既,我個幫都有人死係佢地手上,但吾通咁樣就完全否認佢地? 我吾會,只有心胸陝窄既人先會,而且,樂古有左佢地,新添左好多生氣,好多過往無回帖既人都紛紛回帖,好多無上樂古既人都因為佢地而上樂古。
我既睇法係,只要梁山泊無心導致罵戰(我見吾到有,佢地被人批評無駁嘴),而又可以令天龍PAGE多左人既,他們已經立左功。當然,每一個人有吾同睇法,但版主你想用你既權利,想佢地消失,甚至跟主流發同樣悶爆既帖,我吾敢話版主你D帖,但其他人既帖,除左最近南服既帖外,其他悶到嘔-,-我相信這才是主流樂古人所見到既事。
回復 支持 反對

DEL 佢POST啦
回復 支持 反對

然後成班人刷鞋咁拍好
黃老先生 發表於 30-4-2013 18:20

我都認同你講法
雖然,我早個月已經放左ac,但係都有定期上樂古睇下
有時見到d人拍d片真係唔知想點
有d又咩pvp第n回,無聊到極,我睇打交睇大陸果d唔好?最少精彩過你掛
又有d整埋d 天龍乜乜錄,乜乜傳咁,又咩天若有情,大佬,冇主題冇重心,完全唔知點解有人會理佢

呢排見到梁山泊d影片,我唔可以話完全100%支持佢地做法
但係,d影片最少有message帶出黎(大致係反對霸場人士的抗議),有目的有重心
回復 支持 反對

我嚴重警告,閣下的言論同影片已經開始引起好多玩家同會員的不安
洗頻班的開post,你當樂古你開?
如果事態 ...
囧大俠 發表於 30-4-2013 17:40

有玩家同會員不安?點不安法?有無例子呀?定係你係到騎劫民意
回復 支持 反對

我都認同你講法
雖然,我早個月已經放左ac,但係都有定期上樂古睇下
有時見到d人拍d片真係唔知想點
...
黃花崗烈士 發表於 30-4-2013 18:39

照你咁講,樂古存在做咩?
個個都去上大陸論壇吧,何謂喺呢度?
就喺因為樂古喺香港天龍的談論專區
有玩家post pvp片交流,大家互相指點,有何不可?

我不敢說我地拍d片好精彩,比得上國服
國內人才濟濟,比起港服的我們只有數人,根本比不上
至於主題和重心,請閣下看清楚片的類型,並不是全部都是劇情片的

至於梁山泊,他們根本喺以暴易暴,我個人真的反感
他們的行為,和那些霸場的有何分別
假設真的成功起義,真的能人人都受惠?
不會偏給自己幫的人?真的?
回復 支持 反對

照你咁講,樂古存在做咩?
個個都去上大陸論壇吧,何謂喺呢度?
就喺因為樂古喺香港天龍的談論專區
有玩 ...
囧大俠 發表於 30-4-2013 18:52

版主仲未明?即係,梁山泊既行為對錯每一個人都有吾同既睇法,而光看你對佢地既評價,你騎劫民意,好多人吾妥梁山泊,包括我,因為佢打我個幫,而我個幫曾經亦以和平幫身份對抗過霸權,但最後要屈服道歉,現在,雖然梁山泊做既野不被人理解,但真係有一部份人支持佢地,包括我,所以版主你吾可以 以無人支持梁山泊做理由 把他們滅聲,除非得佢地支持自己,但事實一定吾係咁樣,好似我依類敢怒不敢言,敢言後最後要爆喇叭同霸道守場幫道歉既人,見到梁山泊打佢地心都涼哂,雖然我幫跑商時比佢地梁山泊D人打,咁又點? 我覺得抵, 只要有人支持,版主無權封梁山泊帖,而且梁山泊制作既野,我以外人角度睇,其用心同排位不亞於 版主你D片。
回復 支持 反對