查看: 3763|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

aryaujai STYLE兄 自己做錯事 唔該你認下 :)

關閉 [複製鏈接]
aryaujai STYLE兄 自己做錯事 唔該你認下
敢做唔敢認 呢加個POST 比自己睇 ?
有咩要驚
回復

咪係,做咩要封post wor~z_z
敢做唔敢認.
回復 支持 反對

封帖lu~~~淆lu~~~~~~a0a吾夠講?知衰拿?吾敢認拿a0a?>?
回復 支持 反對

傻仔style~~~
回復 支持 反對

mSpazIStyLe 你條無能友  仲記唔記得我?????比你9踢左出團果個   
果時我連咩事都唔知  你就無神神踢左我出團  心諗你冇野呀
知唔知點解你D人會走團??就係因為你無能,E家佢地走你團 你就張所有事都賴落佢地到??
同埋我係你團果時,次次係街場都會見到我地團D人用9槍 同埋玩D2果時做CT 成Q日係到洗中門炸...呢D都算啦..你條無能友 仲要搵人頂位 同M6  M6果D又係咁報位  殺左人又要LOGO 打字串人..人開團你開團 開到你咁無能
打MIX果時又要串77咁,同埋咩叫無做過挑釁各軍團行為???你地開左隻叫lEpSxl傻的嗎 (個名好似係咁)
同埋你踢我果時...一句有可疑就踢...莫須有?????咩年代
回復 支持 反對

post back up
廢事佢del哂d野
清者自清就唔好教只有作者睇到
公開出黎俾大家評理

各位好:

本人為:mSpazIStyLe

mSpaz一Toxic 已解散

原因:數位副團拉走部份團員

現團名為: Departures

相信好多人對mSpaz一Toxic 都有認識

係pub場 經常見到10幾個人一齊

其實無話刻意踩場,只係有幾個人入場 然後其他團友想去玩 踢一隻 走一隻甘樣 導致場裡面十多個

但我想講既係 mSpaz一Toxic 已解散 ,以前有咩誤會,可以私下CSO 訊息我

唔好針對Departures既團員..

以我睇法.其實我自問無做過挑釁各軍團行為.

我認為係原因係前mSpaz一Toxic 團員既問題,即走團果班,

希望大家pub場見到Departures(緊餘)既人,唔好針對/踢除

相信大家係有眼晴..

aryaujai 發表於 9-7-2013 02:35

你慳d啦
好記得你有一次叫哂成班團友入一個pub d2場
你同大班團員入左tr,而大約3,4個團員入左ct
叫d ct report哂邊度多人就爆另一邊
見到自己隊友camp住互相唔殺扮唔洗check位等d隊友以為安全
好喇自己裝左c4喇,你ct d團友唔係camp係tr base,ct base就a笠
會唔會又係其他團員既問題而唔關你事?????
不過唔知點解會聽到係你指揮既呢

仲要成日係rc度呼呼喝喝當正自己老闆
根本當你d團員係你d下人咁
你夠膽講得出你冇挑釁過其他團既人?????
你當rc平時聽你講野既人壟的嗎???
你真係仲好意思話係其他人既問題
成個rc根本你話哂事架啦咪扮傻啦
o9son 發表於 9-7-2013 13:26
回復 支持 反對

甘我改返我講既野 招惹甘多敵團 係成個mSpaz一Toxic既責任

甘(走團果班)走左 而佢地 當咩事都無發生過

搞到成個mSpaz一Toxic 臭名比我食哂

而我只係講返我要講既野
回復 支持 反對

知道自己錯了 ? 同埋走團個班 整臭哂 你自己整番香去 得唔得 oooo?
回復 支持 反對

你自己搞臭
回復 支持 反對

根本搞臭個團個個就系你, 系團公告話黑人地團個個又系你, 叫人周圍搞事個個都系你, 你系都要屈落我地到.好野~
回復 支持 反對