打印 上一主題 下一主題
收起左側

Swift垃圾團 <-- 屈人用黑名單踢人?又話CAP左圖,圖係邊啊?

關閉 [複製鏈接]

是咁的,Swift團岩岩同我地HardCoreGroup打GOT16

我地就齊曬人,你地唔夠人就咪同人話GOT16啦!

話GOT又要唔夠人,FAKE MATCH咩?你地玩曬佢啦!

你地自己走場之後,又要屈肥林用黑名單踢曬你地,你地想點啊?

做人就比小小品出黎啦!!打機姐洗唔洗玩到要誹謗人地啊?

你地又話所有人cap左圖,有圖為證,圖呢?係邊啊?有圖就post上黎用黎做證啦!

入你地RC同你地對質,你地又咩都唔講,又要ban我地...咁想點啊?

真係想同你地講道理都唔得既!!唔洗問阿貴都知你地吹水既啦!

細路有冇聽過有圖有真相啊?不孝有三,無圖為大,而家我唔理你,話知你猴子偷圖,點都死幅圖出黎啊!

我地圖就有啦!你地有圖有證據有本事咪回post同我地對質囉

其實有好多人係細個既時候會因為受到嚴重既挫敗或者屈辱而變得極度自卑,繼而僧恨自己,逃避現實

係呢個時候,互聯網就往往成為佢地既安樂窩,由於佢地自卑,繼而令佢地唔肯面對世界

因此佢地會以為互聯網真係一個戴住副面具,自己做咩都唔會有人知既地方

只不過,佢地完全唔知道係呢一個虛擬平台上就算你可以改寫所有資訊

但係你既本性,人格,永遠都唔會因為你唔係面對面同人傾計而得到掩飾

不過你可以改寫以掩飾身份既野 , 都未必少得太可憐喇!

逃避現實而帶來心靈上既空虛係唔好受架,所以試下面對自己,面對現實啦!

你仲可以返轉頭架,起碼大家都用緊一個你睇唔順眼既角度關心緊你丫,係咪?

施主,苦海無邊,回頭是岸!唔好再落去啦!

回復

佢果team 廢架bo-.-
回復 支持 反對

佢地RC  得把口-.-
回復 支持 反對

兩邊都係小學雞嫁啦,只不過SWIFT係小一,你地係小三
回復 支持 反對

本版以軍團收人及軍團討論為主,但是不允許以"唱衰其他軍團成員"、"含有抱怨遊戲玩家"或"舉證其他軍團的成員使用外掛/無品"的主題。有勞閣下移至主版的"抱怨集中帖"集中進行討論.謝謝. http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3781772
回復 支持 反對