打印 上一主題 下一主題
收起左側

RC:406532 歌神哥 吾好開野打了 OK?

關閉 [複製鏈接]
岩岩肥林講明打GOT5要比demo
做咩宜家咩都冇.吾好話咩比DEMO.粒屎都冇 唉
群主,我諗你都系吹水大, 不要開外掛了
其實有好多人係細個既時候會因為受到嚴重既挫敗或者屈辱而變得極度自卑,繼而僧恨自己,逃避現實

係呢個時候,互聯網就往往成為佢地既安樂窩,由於佢地自卑,繼而令佢地唔肯面對世界

因此佢地會以為互聯網真係一個戴住副面具,自己做咩都唔會有人知既地方

只不過,佢地完全唔知道係呢一個虛擬平台上就算你可以改寫所有資訊

但係你既本性,人格,永遠都唔會因為你唔係面對面同人傾計而得到掩飾

不過你可以改寫以掩飾身份既野 , 都未必少得太可憐喇!

逃避現實而帶來心靈上既空虛係唔好受架,所以試下面對自己,面對現實啦!

你仲可以返轉頭架,起碼大家都用緊一個你睇唔順眼既角度關心緊你丫,係咪?

施主,苦海無邊,回頭是岸!唔好再落去啦!
回復

PUSH~
回復 支持 反對

(|AmAzing| 多元化求屠求敗求踩 rc:406532
殺到人=掛狗
聽到聲=掛狗
World Cheaters Gaming
呢個先係WCG真正意思?
人地youtube wcg d片條條比人改過哂?)
你地系吾系吾明?  你地講明比demo架wo  做咩宜家吾比? 唉開就開la
回復 支持 反對

條友大話精黎=.=
之前佢話比$500我,最後都無比
回復 支持 反對

唉. 吾知佢地想點  
吹水系黎
回復 支持 反對