查看: 7125|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] -   、 並不只是一場遊戲一場夢【不喜勿入】

-

-

-

首先要說的是、

以下是個人對天龍的感受、

不喜的可以別看請按上一頁、

-------------------------------------------------

【正題】

很多人說天龍己經不再人氣、

沒人再去玩網絡遊戲、

天龍只是一款吃錢的遊戲、

實力只是用金錢去堆砌、

可是,除了石頭和裝備、

天龍就沒有其他東西是可取的嗎?

對我而言。

雖然我放棄了天龍幾次、可是我每次都不知怎的又回來了。

先是南服、再到北服、現在的我到了慕容服。

我回來是因為天龍的獨特、

天龍帶給我的不只是打架勝利的成功和滿足感、

還有,成了一群真人朋友的一大伙可愛幫友戰友、

交心的好姊妹、還有最懂我的他。

這些、都是我在別的遊戲都找不到的。

所以真心的希望各位玩家、

不要放棄港服。不要把你曾經的美好回憶變成泡影。

天龍三、期待你們舊玩家的回來還有新玩家的熱情!

有興趣到慕容服的朋友可以pm找我喔 ;)

最後發放一下我與幫友的生活照 (吐舌;-p

-------------------------------------------------

【姊妹篇。】

【男孩們篇。】

我們的芭蕾小王子、名門舞王:天生   XD

【未能盡錄之幫友篇。】

----------------------------------------------------------------

【希望再有機會再放相吧、謝謝看我廢up;p】

再賣一下廣告~`

慕容山莊 ID560 名門〥貳 歡迎玩得癲得、不怕死的戰士加入;p

----------------------------------------------------------------

評分

參與人數 3樂點 +60 Bravo! +1 收起 理由
蘭鈴 + 10 我再加點支持情~
吖姬 + 1 精彩.美圖
∼香B∼ + 50 前版主的感言, 對我亦有感觸共鳴 ...

查看全部評分

回復

最懂我的他~~~這句..要叫某人看嚕..
哎也..我改左稱啦..再影一次><
回復 支持 反對

我琴晚都同我朋友傾開5年前玩天龍既事...發覺以前有好多熱心既人幫D低LV既新玩家做任,打任,帶升等...但係到依加D人都唔同哂
回復 支持 反對

我琴晚都同我朋友傾開5年前玩天龍既事...發覺以前有好多熱心既人幫D低LV既新玩家做任,打任,帶升等...但係到 ...
蠍乂 發表於 9-9-2013 20:21

5年前的我只是一個和平幫的34石峨嵋、
因為幫會無端被人攻擊、跟着幫主走到了打交幫、
大概情況換成了在現在、
大部分人都只會立刻走幫

最懂我的他~~~這句..要叫某人看嚕..
哎也..我改左稱啦..再影一次>
吖姬 發表於 9-9-2013 19:38

呃... (害羞
他明白的啦、今天他要上學、
應該沒機會看到啦、
回復 支持 反對

D相好靚,支持你地,祝你地可以打得開心d,百戰百勝
回復 支持 反對

ONLINE GAME 好玩與否向來都視乎有無朋友陪同
就算洗錢 相信朋友係部分既因素
換裝上石 可能都只係為左同FD打下校場 一齊刷副本輕鬆D
又或者係可以同多D人打 識多D人咁~
打交 亦可能只係為朋友/幫友
講到底 有朋友先會肯投放時間/金錢係GAME到
有FD陪 吹下水 刷個副本都唔會無聊~

不過G1實在趕走太多玩家 4版朋友 常ON既半版都無
日日ON黎都無咩做 幾唔捨得都好 都真係悶到喊=_=
回復 支持 反對

估唔到我ac仲系度0.0
回復 支持 反對

估唔到我ac仲系度0.0
鳩撚 發表於 9-9-2013 23:26

哈哈;) 你是誰的第一手;)

ONLINE GAME 好玩與否向來都視乎有無朋友陪同
就算洗錢 相信朋友係部分既因素
換裝上石 可能都只係為左同 ...
楓 〞 發表於 9-9-2013 23:16

當然、那麼你也不應放棄、
否則你那半板朋友可能也因為你而悲傷。

我比你幸運、我剛回來仍只有一頁朋友、
但那一頁都是經常出現的。
幫友們也是每天一起聊的。

D相好靚,支持你地,祝你地可以打得開心d,百戰百勝
傻之小鋒鋒 發表於 9-9-2013 22:48

謝謝你喔、也祝你玩得幸福。
回復 支持 反對

其實都無咩留戀
依嫁開天龍刷野都係消磨起屋企既時間-~-
反正係覺得 d人已經越黎越無品
以前既風氣已經無哂
回復 支持 反對

其實都無咩留戀
依嫁開天龍刷野都係消磨起屋企既時間-~-
反正係覺得 依嫁d人已經越黎越無品
以前既風氣已經 ...
小靈=] 發表於 10-9-2013 17:47

的確!要找到一班真心朋友真的不容易
有人為了打龍紋、出賣一起玩了幾年的幫友。
人心實在可怖!
所以我好珍惜現在我的幫友們。
回復 支持 反對