查看: 57000|回復: 119
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【国服】【沒有最強;只有更強】

1#國服介紹
2#核心成員名單
3#玩家心得分享
4#國服生活、副本、激情貼圖
5#帳號買賣教學
6#國服下載及申請教學
7#解決延遲方法
8#國服購點教學
9#問題回答集中區
10#代練及代購腳本

【大 区#超級網通】

【伺服器#獨步江湖】

【本服曾經最強家族、幫會、氏族宣傳短片】

【但後來出現更強大的家族,經過一輪長久激戰後,這個家族已經成為歷史,名留獨步江湖歷史記當中】

伺服器之所以熱鬧、成功,係由強大幫派、氏族凝聚而成。正因此伺服器有數個強大幫派、氏族,互相爭奪升級場地、天外城池,因而熱鬧起來,只要你唔肯訓教,打交實打到你手軟{本人試過早上9點打到凌晨5點都仲未停}

【國服好處】
【一直有新玩家加入,技能價格一值高企,因此賺錢好機會】
【官服經常更新,內容大多是遊戲活動】
【玩家人數眾多,伺服器全天候熱鬧】
【九十場對外開放】
【遊戲平均,沒有轉蛋,轉盤,真丹】
【玩家實力平均,普遍玩家三至四級石頭,適合平民玩家加入】
【鑑於平民玩家多,因此不會有歧視,而且容易交朋友】

【國服壞處】
【技書格價較高,因為不斷有新玩家加入】
【伺服器人數太多,電腦性能較差可能會造成少量延遲】
【鑑於是國服,所以溝通需要使用書面語】
【幫派經常狗咬狗,所以可能今日同盟,聽日敵人】

評分

參與人數 1樂點 +100 收起 理由
蘭鈴 + 100

查看全部評分

回復

核心成員名單#

創辦人#

ヅ剑荡潇芯バ/ヤ﹎小南ゞ{即舊時岑默}

核心玩家#

幻"戰國ゝ

幻"羽寒ゝ{暫隱退江湖}

幻"天夜ゝ

幻"星夜ゝ

幻"神劍ゝ

幻"天諾ゝ

放大哥

萬能插

ToMo

其他成員#

幻"魅羽ゝ

幻"冷魂ゝ

幻"神夜ゝ

以上只是部份港人玩家.由於玩家人數眾多,未能盡錄。

如有意加入,請即聯絡以上任何一位玩家。

係國服,家族係一件好平常既事

大家經常見到一D角色名稱差不多既玩家,就係家族黎

家族係一個比自己幫派更為親密既組織,副本都會一齊刷

族員求幫忙時,仲會放低幫派既規則,以私人名義幫忙

而《幻》家族,就系由我地一班港人,

結合一班系國服認識既國內朋友,一齊創辦的

由此可見,

港人去到國服系不會受到歧視,而且好容易交朋結友。

家族會一直收生,有意加入可以遊戲中聯絡我地:)

但注意,我們都有工作,不一定都能即時回覆,希望能夠體諒。

回復 支持 反對

玩家心得分享#

以下為部份願意出鏡的玩家;全都是4石極限號;請有心理準備

另外附有4石極限逍遙玩家成長經歷;有意轉戰國服玩家可作參考#
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1
回復 支持 反對

生活、副本、激情貼圖
{讓新玩家更加了解國服既生活}
回復 支持 反對

帳號買賣教學#
回復 支持 反對

國服下載及申請教學#
【國服官網】

【遊戲下載】

【建議使用BitComet下載】

【如無法自動運行BitComet下載檔案,請參考以下教學】
【請先運行BitComet以及打開網頁下載視窗】

【再點選複製下載連結,就會自動連行BitComet下載】

【中國身分證字號產生器】

【注意:身分證需年滿十八歲,否則會出現反沉迷情況】
【請緊記身分證號碼,修改密碼時需要】
回復 支持 反對

解決延遲方法#
回復 支持 反對

國服購點教學#
回復 支持 反對

問題回答集中區#

Q:我打算收號黎國服玩,平過自己打造隻,咁好唔好呢?
A:請務必使用暢易閣;詳情參考5#

Q:國服會唔會好難識到朋友架?言語不通。
A:絕對唔會,其實所謂既言語不通咪即系要打書面語,有接受過教育都識啦。
  再者,國服玩家都好Nice,平時刷野,玩校場都會傾下計,好易識到。
  我地玩左几个月左右,好友名單都就黎爆,全部都系有互動,會一齊刷野。

Q:國服會唔會好易俾人爆帳號架?
A:其實唔會,國服舊區都有好多七石大神,如果系易既,國服一早屎忽開花:lol:
  只要自己小心少少,就唔會有咁既情況出現:
  1)帳號及密碼淨系自己一个知道就好。
  2)唔好貪小便宜加任何QQ。
  3)難升級都好,唔好俾帳號人地代練。
  4)盡量避免使用輔助程式。
  5)不好到網吧登錄天龍。

Q:國服會唔會好難升級?
A:不會,國服任務簡化左,做任務升到40級只系一會兒既事情。
  之後你可以刷野升級,事關全天侯都會有野刷。
  另一个方法可以搵人帶升。
  大約一千元寶鬆少少,可以升到八十級,時間亦只是十小時左右。

Q:如果我無可能一次過上齊石,或者唔上石,會唔會刷野無人組架?
A:不會,其實我地港人之中都唔系全部人齊石或者有上石,
  什至我都唔系齊石,但刷副本絕對有人組,
  你唔眼訓可以由朝刷到晚

Q:我地港人會唔會唔夠大陸人玩架?佢地个个都好似7石人咁。
A:沒錯,舊区系大部份都7石大神。
  但呢个区好平均,3石以下大約80%,4石15%,而5石只系5%而已。
  另外,絕對溶入到佢地,而我最近系呢个区到榜上有名。

回復 支持 反對

代練代購腳本服務

本人新号
24小時內,由剛創角色升至八十四級。

工欲善其事;必先利其器,擁有腳本的你們,一樣可以在短時間之內極速升級。
而且修練時代,刷經驗是必須的,難度你們能夠每天手動刷七千怪嗎?
所以,錢;應洗則洗,需要花就必須花。

歡迎站內信查詢:)
回復 支持 反對