打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 雜談

仲記得以前開POST貼張圖都要睇清楚有冇粗口...
回復 支持 反對

好耐無見啦天涯兄估唔到仲有人記得我..哈哈
無錯 版主其實已經盡左好大努力 但一定會有不足之處 好難滿足哂咁多位唔同意見既人
我都好耐無上黎樂古版啦.. 發生過咩事我都唔太清楚
只可以講句 既然版主們商討完有原因地廢除左版規就請好好珍惜
想繼續講粗口既無所謂 呢家係你自由 但我都希望大家尊重番自己同其他會員 唔好人身攻擊啦
覺得討厭既 就請君子自重 尊重版主既決定 尊重各會員 尊重自己

評分

參與人數 1樂點 +1 Bravo! +1 收起 理由
浪跡天涯002 + 1 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

想當年天龍版日日都係新post可惜樂古已死  見証住天龍八部興衰
回復 支持 反對

想當年天龍版日日都係新post可惜樂古已死  見証住天龍八部興衰
天龍人仔 發表於 15-1-2015 03:45

好耐無見啦天涯兄估唔到仲有人記得我..哈哈
無錯 版主其實已經盡左好大努力 但一定會有不足之處 好難滿足 ...
莫菁兒 發表於 15-1-2015 03:39

仲記得以前開POST貼張圖都要睇清楚有冇粗口...
蠍乂 發表於 14-1-2015 20:35

都唔知依嫁玩既人越黎越低質素定點
可能之前有但一定無依嫁咁多
依嫁係可以成版都問候人全家或者人身攻擊
...
小靈=] 發表於 14-1-2015 18:28

你地四個人名我都仲好有印象睇黎我呢個post吸引左吾少【老人家】入黎sosad
莫兄,我又點會吾記得你XD 連蘭鈴都點名讚你好人 好記得當日岩岩黎到天龍版,果陣仲禁緊粗口,但都已經粗口橫飛。果陣既活躍而理性既會員真心吾多,你比我既印象太深刻喇。後尾囍帖街果D吾見曬,你都仲有keep住on甚至keep到我淡出lol 呢下真係堅!

大家都係睇住天龍版由盛轉衰,相信有D野心照就好。
亦都希望你地吾好比咁多不滿之聲現任版主喇,佢地其實都叫盡左力
回復 支持 反對

回復 14# 浪跡天涯002

不過連洗版都唔理既話 咁已經唔係叫開放 係荒廢...
禁洗版應該係論壇既基本吧 同隻GAME已經無關
回復 支持 反對

回復 15# 楓 〞

其實最主要係因為依家既版主得番蘭鈴係周不時有留意樂古,但苦在佢身處既地區上樂古係比較吾方便。
一樓我都有講其實佢係有搵過我幫手,但我又吾知應該點做好。

如果大家有留意既話,其實最近果條版主檢查線都係佢提升架炸。一個人做野係比較吃力,我都試過。

當然,洗版同人身攻擊既問題我都會同佢傾傾
回復 支持 反對

回復 16# 浪跡天涯002

明白 之前失言了
咁其實要版主們繼續打理呢塊死板已經去到強人所難既地步...?
你地有心固然值得欣賞 但長遠黎講 都應該學心隨風去話齌 要放棄吧...?
回復 支持 反對

在這裡跟大家說聲抱歉。
不過,只有我一人的話,很難經常留意好版面。

以前樂古總有一批新舊面孔,現在發現只有滿滿的初心者以及罵戰。

唔⋯⋯我想,版規會稍微作出調整的。
回復 支持 反對

回復 18# 蘭鈴

該說的我都說了,接下來的事情就交給你了 B)

我潛水去也(不對
回復 支持 反對

哈哈. 算係咁啦 天龍都可以咁長命了 小4玩到呢加中六
回復 支持 反對