查看: 4877|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 代FDpo王SER正宗cheap精傲雪天山號

呢張是傲雪想升龍紋 所以就問的情同若藍拎傷同元

呢張相就是的情在2014年8月份到10月份轉盤中左藍晶5,王SER傲雪就密的情比藍晶5比距,比左距之後就賣口乖叫人地老婆啦,大家應該都好奇,點解傲雪做咩五自已轉藍晶5呢,聽講傲雪等於麥國良轉極都轉五到藍晶5,所以見到的情轉緊,所以米問人地拎lor,都已經經常問的情拎不是第一次拉,拎左人地d藍晶5好意思走黎話人地的傲雪,知5知醜架你傲雪麥國良,我知道大家一定想問,點解傲雪五po曬sky所有相呢,po得一張相又可以證明d咩呢?事實是點,天地都知,傲雪拎的情藍晶45五講出黎?心中隻EC問的情同若藍拎閃4又五講下出黎,傲雪你d事實真相會五會比人地知道一半?5比人地知道另一半?
回復

睇清楚自己PO左D咩出尼 人地只係問你有冇多餘既不綁綴龍石傷 第2張擺明係的情自己比藍晶5我FD啦 仲好意思屈人話我FD問你?
回復 支持 反對

根據你PO既圖 我得出到兩個重點 但唔係你所講既點

1) 佢問你有無唔綁既傷石 (但你PO既圖無交代下文)
2) 個人推斷你用藍晶5換鑽石卡1張
    因為你提到1個號1張 而佢亦提到全澳門都俾人掃晒 都幾明顯
    當然 都可能係講緊其他野既 即係中間部分句子 與當前既話題無關

結論: 樓主你PO圖就PO晒出黎 你PO啲唔PO啲點幫你 仲會令自己容易俾人話你屈人
        另外你有需要其實可以直接報警 作為花生友只係可以幫你評下理 無咩實際作用
        希望樓主既事件會有更進一步既發展 而唔單單繼續係網上 咁樣會助長不法之徒
回復 支持 反對

根據你PO既圖 我得出到兩個重點 但唔係你所講既點

1) 佢問你有無唔綁既傷石 (但你PO既圖無交代下文)
2) 個 ...
厚面皮 發表於 13-1-2015 19:23

講春咩吊 咁你拉鳩的情 小姿去坐拉 你又話人偷 仲唔報警
回復 支持 反對

估唔到依家狗公連的情都嗒糖 定係粒藍晶5級佢有份用 不停幫人解釋
不過我都信同一類人係會自然一齊 例如兩個賊仔
回復 支持 反對

講春咩吊 咁你拉鳩的情 小姿去坐拉 你又話人偷 仲唔報警
a01116 發表於 16-1-2015 00:59

你連開火都打錯人  咪晒子彈

再講多次 我係花生友

你唔會知我係邊個 而且你無必要知 因為我玩天龍從來無殺過人

重點係 我幾時話過人偷石 小學雞字都未識睇???
回復 支持 反對

估唔到依家狗公連的情都嗒糖 定係粒藍晶5級佢有份用 不停幫人解釋
不過我都信同一類人係會自然一齊 例如兩 ...
TheSpeed 發表於 16-1-2015 01:07

E加D ON9 真糸好撚煩 一未話人偷又話報警又話剩 得個講=o= 哂氣
回復 支持 反對

不過我都信同一類人係會自然一齊 例如兩 ...
TheSpeed 發表於 16-1-2015 01:07

咩的情的情 E+人地同你好熟咩 洪偉賢
回復 支持 反對

回復 2# privateacc

代FD講句; 距有五私底下走黎密人地拎藍晶45 距自已心撚照拉,洗你地班局外人走黎嘈撚住曬咩,如果距無拎過人地d藍晶45距洗走黎自認?相呢我就有拉,po五po我講左就算
回復 支持 反對

回復 3# 厚面皮

多謝你先,雖然我不是本人,我好明確講反句先,傲雪本人自已私底下走黎密過的情本人拎過藍晶45,亦都問過王ser冰若藍拎過2粒閃4,雖然我有相可以證明到傲雪講ge野全部都是大話,但我都不想甘快po出黎,想睇下傲雪本人能搞出咩花樣,亦有人證明到的情在2014年8月份同9月份大量藍晶45,個個都問點解的情轉左甘多藍晶45但又五尚石呢,原因就是傲雪拎左人地d藍晶45整冥晶,所以暫時傲雪自認拎的情d石ge相五會po住
回復 支持 反對