查看: 8638|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 回流的玩家,重滿着回憶

大家好~久違的nakuz sigh 我個陣玩緊天ser
我已經冇玩天龍大概5年啦基於學業理由(我唸個陣系當 消ser定南ser 開個陣愁)
但系系伊5年我一路讀書,工作,我一直都好懷念當年ge刷小,刷棋~
幾日前我無無聊聊咁開左部電視 做緊天龍3d ge廣告,我❤️血來就visit 樂古
但系真系拍鳥鷹~冇乜人
返返去正題,我想問而家邊個server最多人? 重有,咁多年嚟,

天龍有咩改變同埋我想收ac. 想玩下d pvp.
回復

大家好~久違的nakuz sigh 我個陣玩緊天ser
我已經冇玩天龍大概5年啦基於學業理由(我唸個陣系當 消ser定南 ...
cliumay9 發表於 7-3-2015 19:40

咩ser都無人,想pvp 怕你收左ac都無得打根本無人同你打去國服啦,打到你唔想打
回復 支持 反對

北/南/逍都仲有人玩
當然國服係最多人
但除左要克服語言問題
國服好多爆AC
真係出左事 怕你投訴無門
回復 支持 反對

北/南/逍都仲有人玩
當然國服係最多人
但除左要克服語言問題
國服好多爆AC
真係出左事 怕你投訴無門 ...
SimaHim 發表於 7-3-2015 22:07

國服暫時有30個港人左右,從來未試過比人爆ac,只要你唔好亂收人地d相- - 不過呢d常識黎- -語言問題-_- 我諗你唔會唔識作文掛- - 完全唔成問題
無出事又投訴D乜
其實國服AC安全過HK好多,佢有好多措施預防爆AC,真係比人爆AC果D,肯定無綁好暢遊+(一個官方軟件,保障AC安全)
有得綁唔綁,比人爆AC 個人問題(唔綁都未必會比人爆,但係綁左就100%唔會比人爆到)
回復 支持 反對

回復 3# SimaHim

我唸就算報警,佢地未必受理
回復 支持 反對

回復 4# milovelky

我睇佢地放Ge ac 都千千聲,甚至萬萬聲⋯
回復 支持 反對

回復  milovelky

我睇佢地放Ge ac 都千千聲,甚至萬萬聲⋯
cliumay9 發表於 8-3-2015 16:40

國服平有平玩,貴有貴玩一分錢一分貨
起碼你收左ac有得玩,同埋隻ac放得番出去

港服就,其實無全6唔洗玩
回復 支持 反對

回復 7# milovelky

then, where will you suggest me to get an account?這個網站好?
http://tl.cyg.changyou.com/goods/selling
回復 支持 反對

逍ser
回復 支持 反對

yeah
回復 支持 反對