打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 因為你兩個用lag機招 所以我要po贏你地圖片 令你地出醜

我冇認自己lag ga  其實我玩sd好順暢   上面果位小朋友收皮好冇  我轉左玩台服九陰真經online ja ...
大家哥11 發表於 28-6-2015 10:38

你無認自己Lag做乜答我個留言話 "唔會為就執笠既遊戲換電腦"

你部腦好順洗鬼講依句 你直接答"我好順,根本唔洗換~根本係對手問題"

總之你就默認左,不過你可以del左個留言去 我唔會cap圖的
回復 支持 反對

唔認自己lag 唔可以答你留言ga咩=,=  你應該要有多角度思維去念   我係假設我真係lag 都唔會去為隻垃圾game換電腦   而唔係承認自己lag 默認左所以回答你問題。。。
回復 支持 反對

唔認自己lag 唔可以答你留言ga咩=,=  你應該要有多角度思維去念   我係假設我真係lag 都唔會去為隻垃圾game ...
大家哥11 發表於 28-6-2015 13:28

你都幾多假設...講乜都要回多句"我假設"...你都唔係第一次假設
以後有乜你都講假設就可以甩身
你都係得幾張圖就話人lag喇 片都冇段
你硬係要靠幾張圖人多角度恩維我咪就係思維出個結論係你lag
因為你成日都會彈機應該係電腦問題或者網絡問題或者係人為

其實我一早知道你lag架喇 係等你自己認架~
你又死口唔認...明明係你lag就話對手lag
回復 支持 反對

我自己lag唔lag 我自己會知=,= 因為我係玩果個  你死話我lag 話我死口唔認 有用咩  你都唔知我lag唔lag 而我就知呢
回復 支持 反對

我自己lag唔lag 我自己會知=,= 因為我係玩果個  你死話我lag 話我死口唔認 有用咩  你都唔知我lag唔lag 而 ...
大家哥11 發表於 28-6-2015 14:29

咁你又知你對手lag? 唔比係網速有delay? (你點樣咁肯定係人地問題?)
定係你將delay同lag混埋一齊講?

你唔係lag就係delay架喇 一係你拍片
我點醒你咋...雖然我都唔係太鍾意同delay佬玩 例如大家哥所以一直冇同佢玩
只係有朋友同大家哥玩過delay到爆炸 自己屈lag招/delay招話人屈lag招 你都五十步笑百步
我知你實死口唔認 雖然我地兩方都冇片 我係要話你delay 你咬我呀?
回復 支持 反對

你真係好堅持我係死口唔認0,0  話我冇片 你係要話我delay  證明你己經失去理性了...   點解知人lag 原因已說 可看第一樓   爆炸 彈game又唔一定係lag先會造成的
回復 支持 反對

得張圖你點吹都得嫁啦,唔夠彊拍片就拿拿林摺埋收皮啦豬腸-.-
話唔定你部電腦廢到拍片就彈game
回復 支持 反對

你留心d睇下第二張圖啦   圖都可以解釋好多野 只要你班垃圾夠細心...
回復 支持 反對

你都係想話第2張圖人地卡你必<我都係估
見你部機體個動作推測.玩一個月街場都有一兩次中卡必殺bug喇
你憑乜話人用lag招? 人地場場用刻意卡你? 你有冇幾場既片呀?

又或者會唔會係你delay搞到人地卡左必呀? delay依家嘢雙方架喎~
你自己delay用lag招嬴左人勝之不武 仲話人地delay你都幾狗

你話人地失去理智...都係跟你學嘢啫 你平時又咪咁鳩up當秘級
大家都冇片架喇 你話人時你就好理智 人地話你時就唔理智?
回復 支持 反對

你冇理智到一個點呀  自己delay令人卡倒我必  機會率重低過零呀  我出必又冇卡證明我又冇lag又冇delay 唔係我問題啦   叫你用腦都哂氣  用左等於冇用 頂
回復 支持 反對