打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 大家狗又再淆我

回復 20# 工口仔

你係米港服玩家尼咖??? 你話港服有邊個5係用9機,以家仲有人用緊
由此觀之,f91 係9 機中尚佔一席 A_A
連港服紅星専用機體之一你都話吾9
真係愧為港服玩家
回復 支持 反對

回復  工口仔

你係米港服玩家尼咖??? 你話港服有邊個5係用9機,以家仲有人用緊
由此觀之,f91 係9 機中尚佔 ...
212318481 發表於 7-7-2015 18:12

其實唔洗同你傾都知你係假。老玩家...
當大家用你口中既狗機既時候就大家都"狗" 大家都"狗"既時候就係考你技術/斷判/走位/意識既時候
追彈機粗砲機隱影機多彈機超級格鬥機<<<你咁講部部都狗喇
你咪用MS-A打世界囉 自己廢又接受唔到現實...打機都接受唔到你既生活都幾難生存

利申:我用左9機打死亡都比人用9機虐
回復 支持 反對

回復 22# 工口仔

你都識講你用左9機打死亡都比人用9機虐=.=",咁仲邊有係考你技術/斷判/走位/意識既時候 A_A
同埋s 機無垃圾,5好同我講咩自由正義米係lo 兩部野係大機殺手 =.="
你再望望f91 開技後又快又多氣,又回得快 a_a 如果你甘都話5係9機,ok 我冇野講
真係祗隻game 汁 D 玩家連邊部機9都5撚知

追彈機粗砲機隱影機多彈機超級格鬥機   
有撚用咩,以家咁撚多改機佬,隱影機破曬功la
同埋f91 冇粗砲?? 5多彈?? 仲有幻影加9斬神刀
回復 支持 反對

回復  工口仔

你都識講你用左9機打死亡都比人用9機虐=.=",咁仲邊有係考你技術/斷判/走位/意識既時候 A_A
...
212318481 發表於 7-7-2015 19:23

改機封左好耐喇低能仔....仲話自己老玩家...
又話乜自由同正義係大機剋星..你知唔知自已講緊乜9架
你咁個架架機都有比人剋架喇...咁你係唔係架架機都唔玩呀?

ps:我比人虐係因為我渣,技不如人 同機體根本冇關係

但我都認同機體平行係好拎0n9...但一定唔係F91係新出個堆

追彈機粗砲機隱影機多彈機超級格鬥機<<我係話以你思路乜機都係9機 0n9仔
你覺得9咪用訓練用ms-a囉b高達劍z囉<我都鍾意用架

突化少少就話9機 冇一隻遊戲岩你玩架喎...
回復 支持 反對

回復 24# 工口仔

仲有人用緊A_A 你5知?? 證明你平時少玩sd 多上樂古 =.="
D人改到死神用3武就發光,仲有秒R tim
回復 支持 反對

回復  工口仔

仲有人用緊A_A 你5知?? 證明你平時少玩sd 多上樂古 =.="
D人改到死神用3武就發光,仲有秒R t ...
212318481 發表於 7-7-2015 19:50

你講就要信.就算係真我點知人地改發光我視角L睇到 我又唔用隱影機既
改左代表啲乜改左就射得中又咪要手描技術 低能既你都

你咪扯開話題,一句到尾突化少少係就話9機 唔會有一隻GAME岩你玩
回復 支持 反對

回復 26# 工口仔
你5知仲有改機係我錯?? a_a
回復 支持 反對

回復  工口仔
你5知仲有改機係我錯?? a_a
212318481 發表於 7-7-2015 20:07

冇人話你錯,你做乜無喇喇想認錯?
我係話無一隻遊戲識合你玩 因為只要一個角色突化少少你就會話隻角色"狗"
唔該你唔好扯開話題你好好認真諗下自已講乜...同埋人地同你講緊乜先喇朋友
回復 支持 反對

回復 27# 212318481

派膠既 真係你媽用咩機都係狗機
回復 支持 反對