查看: 10682|回復: 28
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天山童 魅影 幫主之無恥、冇品行為

今日剛剛更新完後,開放了「清爽無限」任務,本人在任務途中,遇到敵對幫會-魅影幫主「爺」所殺害,實屬正常,繼而魅影幫會發起宣戰,為求阻礙本幫進行該任務。
該任務領取完西瓜後,可返回各大主城幫會npc傳送入幫城,因此魅影幫會無法順利阻止本幫所有人進行該任務。
重點來了,堂堂魅影幫主,竟然進入本幫城市,搶掠任務完成後出現在地上的獎勵道具,此等行為是何等無恥,冇品。
本人的確冇任何實質證據,對於一個119級天山,相信大家皆知無法用識破技能發現其存在,但本人親眼看著地上的道具逐漸消失,當時幫城並無其他幫員,並且查看其
位置時顯示「未知」,再者魅影幫會平日的態度十分囂張,遇到喇叭責罵必定會還口,當時本人發出喇叭指責其時,竟然冇任何喇叭還口。事實如此,信與不信,大家心中有數。
回復

同0傲合作,打7班25同戰魂BUG狗啦,魅影班人做得25仔,ED行爲很普通姐~~~~~~
回復 支持 反對

哇乞衣黎架?

Btw佢地不嬲系甘cheap架啦睇開D
回復 支持 反對

南天王ser既戰魂都係咁冇品
回復 支持 反對

佢地兩隻天山 綠帽傻閪同軟飯龍 不嬲都係咁無品 又狗架啦 又唔係第一日知
回復 支持 反對

逆天豬靖 姐你如果有料咪打反我地lo 吾洗日日靠把hi口喺度吠來吠去 悶唔悶-。-
回復 支持 反對

話人地無品前 唔該睇下你地自己啦 日日玩心計  我都費事同你地鳩Up
不過你地就喺甘樣 唔夠打就 賴呢樣呢戈樣   
回復 支持 反對

逆天豬靖 姐你如果有料咪打反我地lo 吾洗日日靠把hi口喺度吠來吠去 悶唔悶-。- ...
舜xD 發表於 15-7-2015 01:41

你而家都係用緊把閪口講野 傻仔 唔好狗吠
人地講玩心計 唔夠你地一半啦傻撚
回復 支持 反對

佢地幾個個名臭晒啦 天SER摺埋都係因佢地
人地都廢事理佢地 都唔知點解仲會有人同佢地玩
又冇品又3番4次反骨 點配做對手 跟本冇資格
人地跟本不屑
你地仲咁好心機對住這班人?
回復 支持 反對

唔知邊個25仔呢?? 做咩幫完靈堂 點知靈堂汁埋 就話我地錯 好心你地用腦念下野啦
當初要攬住靈堂既後果 承受唔到?
回復 支持 反對