查看: 6087|回復: 14
收起左側

[影圖分享] (有圖)無恥玩家,王SER淚魂,邊個夠佢厚面皮?

PART1: DEL AC交唔找數

今年4月28日,淚魂主動向宿命提出打DEL AC交,輸左仲要講自己贏左
當我地追講之下,都仲要講佢係秒左人

幾日之後,佢幫話事人(魔仔)主動現身說法,說明佢只係輸左比其他SER既人,咁講即係代表佢真係輸左場DEL AC交?

PART2: 野外交多次玩OFF
佢仲係一個玩完OFF之後仲好意思ON隻分身出黎講野既人(正身一ON就死所以唔ON?)
今次只係其中一次佢玩OFF

55分打小龍,約10分鐘後,佢on隻分身(聲稱)自己彈左

講住咁多先
下回預告: (近期)偷和平幫西瓜事件(喇叭親口承認)
回復

SO?你又5話個ecken偷野先?
回復 支持 反對

金沙你仲要食抗散功都比人秒
回復 支持 反對

金金講到自己甘好打,2家又5見你1V1淚魂?
回復 支持 反對

搞到我即刻諗到的情成日叫人打校場

不過揀既對像一定係自己100%打得贏 就快過期個D AC

點解唔搵D勁人對打下? 次_次都講到自己好_勁 新手唔知真係俾你呃_晒

老實講 樓主應該係紅塵 我覺得宜家搞成咁既局面 最大兇手根本係的情

當時仲未分裂既時候 你地其實仲想樓上番去你地幫

但完全唔打得既的情 一直都係到吹水唔「抹」咀 一直係到製造衝突

明明講句sorry就可以解決既事 係都要搞到自己由絕對優勢落番黎

你諗下 到底最厚面皮既到底係邊個?

要贏 必需知己知彼 最緊要係防止有豬一般的隊友
回復 支持 反對

完全離題 仲有 星期六城戰時 金沙隻EC已爆叭叫淚魂1打1(當時鳳嗚有成200個號在 包括對家)只是淚魂吾敢打 當時你隻翼凌都在 仲好意思在這裡話人吾打
回復 支持 反對

下,你ON9?系金金5來打,果陣淚魂全程在教場
回復 支持 反對

回復 5# 厚面皮
55,應該系on9之子開
回復 支持 反對

果陣?你不如講3年前講就講近期星期六淚魂是否已答不敢打好過面對現實吧
回復 支持 反對

冇興趣同你在這9up 時間,地點,對手全有 輸左ac姐 咪認 del左 ac咪收過個勁D打過 最後 比2句淚魂 你在遊戲裡都這樣逃避 現實中的你真可悲
回復 支持 反對