查看: 12789|回復: 7
收起左側

[綜合討論] 甲馬/黃牛/王巨野獸之魂討論

話說改版後真7刀既黃牛好L勁.一齊1來探討下~

野獸之魂
公式:道具力量×3+原生力量×2

有無人知 (道具力量) 同 (原生力量) 既分別?

道具力量, 假設4力=1攻. 一套黃帝套1250力. 即大概312攻左右. 係埋開左技=312X3--->936?

原生力量又是什麼?      空裝後的力量點?

另外. 精靈/項羽/德村+攻 食唔食到增益倍數?

歡迎討論.THX~

回復

我反而想知 印3 用真七刀會唔會好勁
回復 支持 反對

1. 力量就係紅利果個力量。裝備以外既力量就係原生力量
2. 精靈/項羽/德川係加攻擊, 唔係加力量, 所以技能唔會放大效果
回復 支持 反對

唔係好知點計  
不過對我呢D傻瓜玩家泥講 直接攻X2
回復 支持 反對

wingwing999 發表於 19-4-2019 12:49
2. 精靈/項羽/德川係加攻擊, 唔係加力量, 所以技能 ...

呢句野睇唔明=.=
回復 支持 反對

回復 支持 反對

41400 發表於 19-4-2019 10:08

https://www.youtube.com/watch?v=NBolDJTrxnI
回復 支持 反對

41400 發表於 19-4-2019 10:08

。會
回復 支持 反對