查看: 74360|回復: 136
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] Nakuz Rs版聚第二擊 - BBQ | 暫定集合時間為9點^^v |

Nakuz Rs版聚又黎啦!
-第一樓:活動詳請
1.1 前言
1.2 活動詳情
1.3 參加者
1.4 流程
1.5 重要事項 (updated at 23/7)

-第二樓:參加者簡介/上次活動參考頁
2.1 上次活動連結
2.2 參加者簡介 (edit later)
2.3

1.1前言:
經過上次舉辦活動空前成功,狗狗之友決定再假於今個暑假再搞BBQ活動.
吸收左上次經驗,狗狗之友會長 - 狗狗,今次將會更加準時,
會比MOZ更早到達集合地.......
狗狗之友很需要各會員的支持才能繼續經營..
因此,不要猶豫!!參加狗狗之友活動!!

1.2 活動詳情
詳情如下:
活動:燒烤 BBQ
地點:石澳 SHEK O
集合地點: 筲箕灣MTR Station恆生銀行
日期: 7月29日
時間: 集合時間為9點
費用: 約$70-80 (車費自備)
名額: 不明=.=
舉辦團體: 狗狗之友

1.3
參加者如下:  ()內之數字為第 X 次參加BBQ活動

1) AH_馳 (2)
2) ARUS成 (2)
3) MOZ6779 (2)
4) 智 (2)
5) 楊利偉 (2)
6) Kent681 (1)(未肯定)
7) 威威赤赤麵 (1)(未肯定)
8) 雷伊 (1)(未肯定)
9) Floralist (1) (未肯定)
10) Superfreedom (1)(未肯定)
11) banok(2)(未肯定)
12) ba嫂(2)(未肯定)
13) kennytang1 (1)(90%)
14)

1.4流程:
我會安排幾名會員到BBQ場地霸爐,人數多少視乎參加者人數多少而定 (2-4人)
其餘既人就係筲箕灣地鐵恆生銀行集合,到凍肉店和超市買食物和所需用品
當然,唔會咁多人一齊去買,到時唔使幫手買野既就係附近等,以免阻到其他市民.

買完野,就會搭VAN仔(通常會有人拉客)或巴士到石澳BBQ. (上次係搭VAN仔的)

BBQ完左,到時玩咩就即興.你地游唔游出去隨你決定~

仲有一點要注意,我地只歡迎可自己照顧自己既會員
海灘玩有一定既危險,玩還玩,唔好玩咁癲,有起事上黎我地係唔會負責.

1.5 重要事項
-如果你會玩一些濕身既活動(例如水槍),記住帶後備3褲
-如果你想同martin打psp gta既,帶機啦下 (佢好x煩呀,成日問人打唔打=.=) (x=鬼)
-請準時,逾時不候
-想黎/帶朋友既請先報名/通知,唔係既我會好難做
-唔想赤腳行,請帶拖鞋

諗到咩再加.

***請參加者PM手提電話給我,方便聯絡.***

麻煩大家多d黎呢個topic留意最新消息,謝謝^^v

注意:歡迎於此主題提出意見,但嚴禁吹水,多謝合作=))

鳴謝:火火DESIGN的LOGO =)

New Logo.gif (84.14 KB, 下載次數: 15)

New Logo.gif
回復

上次活動的帖子
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=2475084

讓版友以作參考

回復 支持 反對

又石澳 =O= MTR 轉9 號新巴… 識背啦= =
回復 支持 反對

老mouse 唔來牙???

叫唔叫my that friend 黎好?唔係好想叫........
回復 支持 反對

講真如果係晚上去我一定去
可惜我都明白唔係個個都可晚上出
我頂唔著中午33度
回復 支持 反對

i  come i come
回復 支持 反對

錢呢?預算每人出幾多?

想個約數出黎,咁大家唔洗估估下。
回復 支持 反對

刪除         =]
回復 支持 反對

我想知道要預幾錢

(上次因為冇錢所以冇去)
仲有個logo._.|||
回復 支持 反對

原帖由 於 2007-7-13 12:53 AM 發表
老mouse 唔來牙???

叫唔叫my that friend 黎好?唔係好想叫........

老mouse唔知得唔得閒黎呀...
你唔想叫就唔好叫啦XD 始終同你熟D =))

原帖由 天劍.雷伊 於 2007-7-13 11:21 AM 發表
我想知道要預幾錢

(上次因為冇錢所以冇去)
仲有個logo._.|||

嗯,唔計車費$
預$70-80已經ok ,因為今次主要係玩,bbq食物用錢不會太多

--------------------------------------------

所有第一次參加者注意,因上次活動有人放飛機
所以係sure出席先報名,謝謝

原帖由 燎原火 於 2007-7-13 07:47 AM 發表
錢呢?預算每人出幾多?

想個約數出黎,咁大家唔洗估估下。

加左了=))

回復 支持 反對