查看: 4292|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

自家製runescape聊天室(可輸入中文,表情)(望+精)絕對唔係keylogger

自家製runescape聊天室v0.1
可輸入中文,表情
遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

自家製runescape聊天室v0.2
0.2版面世la,程式更穏定

自家製runescape聊天室v0.3
加入公告系統

It won't break rule 7 , rule 7 is only for some proggrame that give uunfair adventage in game or provide world-switch function...(LikeSwiftSwitch).
絕對唔係keylogger
唔信ga用防毒軟件掃一下
http://www.softking.com.tw/soft/clickcount.asp?fid3=19551
介紹:依個程式是一款同時擁有反木馬、反病毒、反Rootkit功能的強大防毒軟體。
會員steel己證明

原帖由 steel 於 12-1-2008 14:34 發表
用kapersky check過, 係冇毒
你地未check過就唔好一口話keylogger果d野啦

圖:

回復

十分九 keylogger 大家小心
回復 支持 反對

someone virus scan it please
回復 支持 反對

原帖由 fightman08 於 11-1-2008 18:16 發表
十分九 keylogger 大家小心

大哥,我整左成五個鐘,比D面好wo,米未黑個程式
回復 支持 反對

原帖由 Djserry 於 11-1-2008 18:34 發表
someone virus scan it please

回復 支持 反對

其實唔係唔信你呢個program既 不過對某一d用家黎講 佢地唔知入面有冇一d code 係backdoor 除非你證明左你既program係冇virus + 冇backdoor code 咁先得到用家既信任
回復 支持 反對

原帖由 teagod2004 於 11-1-2008 21:08 發表
其實唔係唔信你呢個program既 不過對某一d用家黎講 佢地唔知入面有冇一d code 係backdoor 除非你證明左你既program係冇virus + 冇backdoor code 咁先得到用家既信任

係囉,其實佢post張圖出黎,我唔係好明白佢想證明d咩...

定係個張圖 只係個程式既預覽圖?
回復 支持 反對

其實咁會唔會有機會break rule 7 ga?
回復 支持 反對

呾正好難信你 如果比人BAND左AC咁D
回復 支持 反對

差D中trap =.=

咪先我果999999m 米冇哂=.=
回復 支持 反對