打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉載]Training Range Guide,150k+ a hour!

回復 4# 的帖子

佢都係抄番黎,大家係度鬥抄
回復 支持 反對

原帖由 dealyou 於 29-1-2008 16:39 發表
<Link to another forum here>

咪係到扮野,你估我唔知你邊到抄架

果個 forum 個 post 咪又係抄人地既...
如果你地真係咁專重知識產既話, 請問你地問左原作者未?
仲有, 唔好宣傳論壇...
回復 支持 反對

我想問下我幾時講係我寫ge??
回復 支持 反對

知識產權或稱智慧財產權(Intellectual Property, IP)係指對所擁有的知識資本(Intellectual Capital)的專有權利,一般只在一定時間期內有效。智力創造如發明、文學和藝術作品、和商業中使用的標誌、名稱、圖像以及外觀設計都可被認為是某一組織或個人所擁有的知識產權。
(refer to http://hk.knowledge.yahoo.com/question/?qid=7007122201475)

本版規則
本討論區版主:燎原火、*Ah_馳
本討論區義務紀律員:天劍.雷伊 、[S]雪雕Steel、banok、aRuS_成'、智、niebon、神奇米老鼠
本討論區熱心助人會員:EricChai、因子-yanchi、felix
○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○●○
本討論區公告:
>版規更新完畢。
>請尊重知識產權,在轉貼本版任何教學文章時,請註明出處及作者(例:某某人@nakuz)
>請各位新會員
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對