查看: 18177|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Icy 新年摘要

2008年2月7日 (年初一)

打green dragon差d俾 revenant 打死.. 得番 1 hp = =

果陣發左燒成兩日.... 頭痛!

2008年2月9日 (年初三)

好野! 第一次玩barrows死q左!!

List of dropping:

-Dragon boots (330k)
-Rune Defender (---)
-Fighter Torso  (---)
-Berserker helm (55k)
-Full Mystic (except mystic top) (80k)
-Full red D'hide  (13k)
-Magic shortbow  (900gp)
-Swordfish X 10  (2.5k)
-Prayer Pot(4) (6k)
-Prayer Pot(1) (---)
-Fire rune X 1400  (12k)
-Law rune (300gp)
-Staff of Air (1k)
-Spade  (---)
-Firemaking Cape (99k)

估計損失高達 500k, 不過咁都好^^" 俾我專心諗計搵錢,
好過drop左whip 或者full sara  -o-"
有冇好心人一係俾錢我, 一係教我搵錢(起碼1小時 200k)呢?

回復

Poor you... hope you can get back money

i can donate 3k :lol
回復 支持 反對

當買個教訓吧, 其實你有無試下返去? barrows 多數都會有D 好心人幫你bless grave 的
回復 支持 反對

原帖由 [H]henryX 於 9-2-2008 23:47 發表
當買個教訓吧, 其實你有無試下返去? barrows 多數都會有D 好心人幫你bless grave 的

番到bank已經同我講個marker無左lu -o-"  haha
回復 支持 反對

原帖由 sunny_lee088 於 9-2-2008 23:26 發表
Poor you... hope you can get back money

i can donate 3k :lol

3m 得唔得啊,?? -o-"

我等錢駛.... 無錢萬萬不能啊 >.<""
回復 支持 反對

打 green dragon 是可以 1 hour ~ 300k 的 (當仲有好多 autoers 既時候)
你依家打可以有 400k+ per hour...
回復 支持 反對

原帖由 jackiema 於 10-2-2008 17:20 發表
打 green dragon 是可以 1 hour ~ 300k 的 (當仲有好多 autoers 既時候)
你依家打可以有 400k+ per hour...

-.- 過年唔去wildy.. 大年初一果單搞到我好驚= ="

另外... 你果300/400k係咪計賣 green d'hide + dragon bones 既錢??
回復 支持 反對

去barrow其實比好好賺,我玩左1week由1.5m去到8m 下次barrow記住帶ring of life
回復 支持 反對

佢無prayer ring of 咩都無用啦

I can teach u how to play barrow

回復 支持 反對

原帖由 fightman08 於 11-2-2008 10:35 發表
去barrow其實比好好賺,我玩左1week由1.5m去到8m 下次barrow記住帶ring of life

*TEASE* 果陣帶左咪又係瓜左-.-"
回復 支持 反對