打印 上一主題 下一主題
收起左側

Icy 新年摘要

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 kenderworld 於 14-2-2008 05:39 發表

bless grave 其實即係點?

你cut mage wood ,rc搵錢唔快 ?
講真除左你mining到85,唔係搵錢都唔快,除左打barrow sell
我只係一個non member

你試下拎住rune axe去cut mage tree睇下會唔會冇哂精神去玩啦..
同埋試下你55rc果陣用6k ess整36k air rune賣, 睇下要整幾耐??
同埋你會肯定我打完之後一定有barrow野-.-?

諗下啦
回復 支持 反對

== == == == == == == == == == == == == == == == == == == == == ==

唉,其實只係我想low my hp 去到10- only,但又出左錯   甘就死左- -

只衰係次次一扣就15,+1-4 posion=,="

== == == == == == == == == == == == == == == == == == == == == ==
回復 支持 反對

原帖由 benchan000 於 14-2-2008 11:32 發表

唉,其實只係我想low my hp 去到10- only,但又出左錯   甘就死左- -

只衰係次次一扣就15,+1-4 posion=,="

== == == == == == == ...

人地著套prayer甲+ gs都勁過 dh -.-

一下扣 56+   -.-
回復 支持 反對

原帖由 icy920801 於 14-2-2008 11:34 發表

人地著套prayer甲+ gs都勁過 dh -.-

一下扣 56+   -.-

Dharok 可以唔止56的
回復 支持 反對

原帖由 [H]henryX 於 14-2-2008 18:54 發表

Dharok 可以唔止56的

鬼唔知咩=.=  我見過人地打到 101 啦
不過最後都係死左 -.-
回復 支持 反對