查看: 2079|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一個很好練ASD的 F2P 位置:)

這地方在野蠻人村莊的地洞,目標是FLESH CRAWLER,她們攻擊力不強,數量又多,適合80+的人去那邊練,我通常就站在一堆FLESH CRAWLER中間,然後打開電視>O<。
不過有幾點要注意,一是要注意有沒有跳掉,二是HP還是要注意一下,三是在那最主要是快速累積妳的ASD EXP,所以沒啥好東西可以拿的==
通常滿滿的LOBSTER可以讓在那裡呆上3小時候才需RELOAD,
現在 99att str hp . 78def可以呆在那邊7 OR 8小時才需RELOAD
對F2P的HIGH LVL者是不錯的選擇
回復

知左好耐,但係都唔該晒~

PS: 3樓既Sipders都唔錯架
回復 支持 反對

原帖由 Djserry 於 21/2/2008 13:04 發表

it's not sutable for low def players, like me, to train at 3/F, but it's a better choice for most of the players.
回復 支持 反對

原帖由 Djserry 於 21-2-2008 13:04 發表

3樓打好,不斷食野auto升........
回復 支持 反對

(諗左一陣先gag到 ASD 係咩意思=.=)

sos lv3 d giant spider 少血高攻.. 唔算好升..
unless你用 prayer trick (係對方打你之前開 protect from melee, 打完果下off番, 如此循環)
回復 支持 反對

Undead 話左比我知n年啦
回復 支持 反對

原帖由 Clmak814 於 22/2/2008 12:48 發表
Undead 話左比我知n年啦

既非意見, 又非感謝, 何不閉起你的嘴巴?
回復 支持 反對

原帖由 steel 於 22-2-2008 18:52 發表

既非意見, 又非感謝, 何不閉起你的嘴巴?

Oh sorry then-.-"
But why you got over 1000 point but only open 8 post ge...
回復 支持 反對

我先str40幾lv
咁我仲有排玩==[[bao_39]]
回復 支持 反對

原帖由 王爺仔 於 22-3-2008 06:51 發表
我先str40幾lv
咁我仲有排玩==[]

40LV- 50LV STR , 打1樓既minotaur,,
50-60, 打2樓既flesher,
60-70, 打2樓 28lv既 zombie..
70-80, 打3樓既spider.,
80-90, 打2樓44lv既 zombie,
90-99 , 打 ankou,

NON MEMBER升LV我覺得最好最快既方法.

假設你有高DEF, 或者唔介意FOOD.
回復 支持 反對