打印 上一主題 下一主題
收起左側

一個很好練ASD的 F2P 位置:)

原帖由 Prince` 於 22-3-2008 13:30 發表

40LV- 50LV STR , 打1樓既minotaur,,
50-60, 打2樓既flesher,
60-70, 打2樓 28lv既 zombie..
70-80, 打3樓既spider.,
80-90, 打2樓44lv既 zombie,
90-99 , 打 ankou,

NON MEMBER升LV我覺得最好最快既方法 ...

對F2P來說

由40Lv開始,

打moss giant絕對係升得最快的 = v =

但若想AFK,都係打3樓既spider吧
回復 支持 反對

我1路都係打spiders升, 所以覺得OK, FLESH太慢了.
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 22-3-2008 15:30 發表
我1路都係打spiders升, 所以覺得OK, FLESH太慢了.

但係我覺得3樓d spider打得我好痛(max hit 3)我70 def都成日打痛我-.-
搞到要成日番bank take foods
回復 支持 反對

唔係打一段時間佢地就會停止攻擊架咩?

咁點可以呆7~8個鍾?
回復 支持 反對

原帖由 銀光 於 22-3-2008 14:51 發表

對F2P來說

由40Lv開始,

打moss giant絕對係升得最快的 = v =

但若想AFK,都係打3樓既spider吧

:lol 打spider係最好的
1.佢唔drop items,慳番D汁野既時間
2.佢數量多,打極都仲有
3.佢間間"room"都有好多,當一個room D spider唔打你,行去第2個就ok
4.level低,完全扣唔到我血,guthan都唔洗
Above all,個到升lvl可以話係heaven,不過尼D係本人以前既經驗
由於太奈冇玩+成年冇升過combat,所以可能updata左or有更佳方法

升level愉快
回復 支持 反對

1 def 打 flesh crawler (sp?), 20 分鐘就要 reload lu...
有冇人知邊度比 1 def 升 str 最好? 49 attack 50 strength -.-
回復 支持 反對

[[bao_29]] 我只有69str同71def
回復 支持 反對