打印 上一主題 下一主題
收起左側

I am quitting here

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

有乜野證據?佢有證據, 證明左佢係被你KICK囉.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁WESLEY無講野咩? 得HENRY講? 你點解唔諗係WESLEY REPORT你?

搞笑, 如果真係好似你講咁, 又幫左佢,又同佢一齊玩, 做乜會首先懷疑佢都唔懷疑WESLEY先呢?

FUNNY.

再者,點解REPORT果個會有? 我覺得, 就係為左REPORT果個, REPORT左先唔會有囉.

雖然係個人認為, 但係再白痴既人都會覺得, 留REPORT果個人講既野係到,

唔係即係話俾被REPORT果個人邊個REPORT佢然後尋仇嗎?

定係你講既野都只不過係你覺得? 而唔係事實?.'

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

ALREADY MADE A CHANGE.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

有一點我真係好想知, jagex 係比你睇番你打左咩野既字出黎先至令到你比 reported,
定係真係會 show 埋邊個 report 你既人打既字??

講真我玩咁耐比過人 reported 一次係話用 auto type, 但係果次都唔係我自己用,
係有人用我 account buy/sell 令到我有 black marks, 所以我真係想知道, 真係自己
知道邊個 report??

因為段野真係你有打到, 而且唔係得一個人係 chat 入面, 你真係唔可以一口就話 henry,
我亦相信 henry 冇必要 report 你, 如果同你係朋友點會明知你講笑會 report?  當時還有
其他既人話, 我相信你係咪要問埋其他人先, 而你都做錯一件事, 就係在 cc kick henry 走,
做事唔好太意氣用事

我有時都會有私心架, 好想將一d 人 kick 走一樣, 不過版主比得你有個權去管理個 cc,
我地係咪應該要有一個公正態度係 cc 為持秩序, 令到有一個良好既聊天環境, try your best
control yourself, 唔好咁易比人整嬲自己同人嘈或者因為無心既字眼比人 report 你,
你自己都知今次唔係第一次, 你應該小心係 game 既出言, 唔好比人再有機會 report,
自己冇做錯, 就唔會有機會比佢地乘虛而入 report 你, ok?

希望你唔會因為咁就 quit 樂古, 係你叫我一齊過黎一個開心既 forum 架, 記得嘛~!![[bao_12]]
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 10-3-2008 22:11 發表
咁WESLEY無講野咩? 得HENRY講? 你點解唔諗係WESLEY REPORT你?

搞笑, 如果真係好似你講咁, 又幫左佢,又同佢一齊玩, 做乜會首先懷疑佢都唔懷疑WESLEY先呢?

喂!無啦啦又關我乜事!?當時cc都唔指我地三個,mmb佢都係到,好似有其他人tim.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對