打印 上一主題 下一主題
收起左側

I am quitting here

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 12-3-2008 22:44 發表

我從來都冇話過開出黎係用黎aruge...我第一頁既post都好和聲和氣..except the post which reply clmak..
同埋..我都比人hack過同埋72.5blk mark...
我都冇出post...
我今次出post既原因係第4頁講晒,我冇諗過要串 ...

有什麼不滿可向板主發表

唔洗下下串返人地架[[onion_48]]
回復 支持 反對

夠喇!!!!!!!
版主, 麻煩你快 d delete 哩個 post(唔係我哩個= =), 我唔想比人見到我地 nakuz 有内控!!!
回復 支持 反對

COME ON, LET IT GO, 大家唔好再發POST啦,

IN FACT, 最好既方法就係等佢沉.

當俾面我又好, 當為樂古好又好, 當為版主減輕負擔都好,

停啦. 唔好再發POST.
回復 支持 反對

yo.. what up...

車~比fd report有咩所謂啊..最多日後搵個機會report番佢lo..
你quit唔quit對我地都冇咩所謂啦...
係quit就快啦..唔好阻住個地球轉啦

我ge意見可以唔洗理會
                               ~ just a joke ~
回復 支持 反對

Get Lost Than L a s y.
You Got Owned HaHa,That Right!!!!
If You Did Not Do Anything Wrong Than You Can't Get Banned But You Have,GF L a s y
If You Quit Than Get The Hell Out Of Here.
I Don't Want You To Be Here, You Are Waste Of Space Anyway.
You Got Owned Mate HaHa,Noobie
GF You Owned
回復 支持 反對