查看: 4390|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有技能問題@_@

關閉 [複製鏈接]
我依加97lv 岩岩飲左a水
我想問力精雙修既話
d技能要點加好
我係有人幫升既 唔洗打既
如果唔係自己打既話 d技要點加呢

我係注重高攻方邊 唔該各位解答

側踢 :
迴轉踢 :
連環踢 :

集中 :
萬月踢 :
一擊必殺 :
疾風 :
飛燕炫風腿 :
風神踢 :
萬月踢 :
龍翔斬 :
龍極踢 :
極光旋風 :
極限旋踢 :

鐵頭功 :
肌力強化 :
肘擊 :
雙掌合擊 :
鬥氣 :
熱血 :
回復

其實你唔使咁早飲a水= =
你加左幾點力?
.........幾點精?
有冇加過其他?
...你答左先\我先幫你解答吧!
回復 支持 反對

只係加左270力
力306
敏45
精62
回復 支持 反對

你可以係e個抄考一下...
你學唔學精技117同127???如學便不同
力拳方面:
力腳
側踢->4級
迴轉踢->2級
連環踢->2級
集中->master
萬月踢->2級
一擊必殺->master(加45%攻,好好用)
疾風->1級(cut技技能,人地話學)(我認為唔使學)
風神踢->7級(主要用於升lv,如有足夠技能點數可master(7~master目標數量為10)如非升lv可不學,對戰時有用,可1級)(我認為唔使學)
萬月腿->master
龍翔踢->master (我認為可以唔使學)
龍極踢->master
極光旋風 ->master
極限旋踢 ->master

共通:
體能強化->master
強化體力1級->隨lv而升master
強化體力2級->隨lv而升master
迴避術->不學或master(學左好d,因為力本身冇咩防)
-------------------
如修精神技『鬥氣or熱血』:
120lvor up:開始點精神  使用 銀斑指【Lv:120】x2 (加14精) 有一隻介子(加25力精敏,好貴.高lv先好用) 另用精拳套(加5精) ***要留點..唔好打曬去力or精***
氣功:
肘擊->4級(前置技能-鬥氣)
鬥氣->master
熱血->master

如學117同127精技..就好唔同
加幾多自己計下...就會開始知道點點d點!![[bao_36]]
回復 支持 反對

樓上果位唔識玩就行開d啦//
力拳咁低lv就玩返力拳先...
迴避術->不學或master(學左好d,因為力本身冇咩防)唔洗學
敏拳有技+迴..先學...唔系敏拳唔洗加
d技唔洗加爆佢先...睇下第時你想玩pvp多定去0s打交先
力精拳可以唔洗咁急玩...唔明你系亂留名俾我..我可以學下你/幫你問下
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

人地修力精.注重高攻. [[bao_38]]
迴避術->不學或master(學左好d,因為力本身冇咩防)唔洗學
我咪話可以唔學囉....can u see that???
咩唔識玩....你好勁@@??
回復 支持 反對

咁你玩正服定私服牙...97開始玩力精拳..你玩黎睇下...7.7
點都勁過你牙..小朋友
回復 支持 反對

我有話97lv開始修精咩???@@
(120lvor up:開始點精神)
你文盲??@@(我諗你都係)
我玩正服!!
回復 支持 反對

你正服幾lv?127收精..你有病定冇病牙
回復 支持 反對

好出奇??
有人話修完精唔可以修返力@@????
加上..佢話要學鬥氣,,熱血..注重高攻
問人幾多lv之前..講左自己幾lv先la@@(冇禮貌)
回復 支持 反對