查看: 9179|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

80分鐘死亡直播~~~入黎分享分享

第1樣要講既就係個女主郭好得...

第2就係...果個女主郭睇落去條樓梯果到 勁多song c 望上黎..果個位好正
跟住搵key 入門口果個位都好迫真 唔錯唔錯...
我睇到最尾果15分鐘 姐係開左夜視之後 我比佢客到要stop 佢 跟住播歌囉- -

有DJ講話果個消防隊係樓上跌落地果時 D演員之前係唔知既 so D表情全部都係真既
但係我就諗咁果個人跌左落黎係假人既話 D演員應該好快會發現到係假野
但係又唔似假人喎...點做到真人跌落地架...

仲有呢..我唔係好明 最尾果個女song c 大老係邊到衝出黎...入去果時都唔見有佢...
原黎果個song c 大老 係男人真人演既..瘦得恐怖....

人地話有2個結局...1個係女主郭比人拖走
第2個 係女主郭落到樓下因為Dsong c 冇夜視 睇唔到佢 但係個肥婆見到佢
佢驚得濟 係到叫 跟住比果個老肥婆咬左
但係我都係覺得下面個網果個DJ講既結局最好...

我仲有個睇法...其實佢地1早比人封既時候 佢地打算係唔知幾樓既window 打破佢之後出去
之後比人叫停 唔係用武力 如果係我 果間屋咁恐怖 就算比人射死都衝出去啦 好過比song c 咬咬

下年會有REC 2 講番之前D病毒果D...好期待...

如果大家睇完有好多唔明既地方  可以睇下呢個網 對內容會清楚好多
http://hk.youtube.com/watch?v=2rVZ7kNS4hs PART 1
http://hk.youtube.com/watch?v=bc90xWVvQRQ&feature=related PART 2

評分

參與人數 1 +2 收起 理由
j32738 + 2

查看全部評分

回復

我覺得呢套野好變態-.-
回復 支持 反對

點變態法....恐怖片係咁架啦
人地血腥又唔係好血腥姐...都冇乜血肉模糊既鏡頭
回復 支持 反對

我都係聽人講,佢個廣告話俾我知係變態野
回復 支持 反對

我覺得下一集d帶菌仔會係間屋到殺出去城市
回復 支持 反對

我都有聽佢講果個!!

但係其實仲一個結局架!!

係果女主角拎左部機,落到最下面,緊住d light開哂!!

d喪屍見到佢,跟住果女主角就係咁樣比喪屍殺死左!!

我覺得e個結局最好!!

同埋樓主你知唔知有 america version??

你有冇睇佢果個america trailer??
回復 支持 反對

睇完套片冇想像中咁驚嚇
(可能係屋企睇緣故
係戲院睇第二套戲嗰陣睇trianer真係畀佢嚇親的
可惜未夠18歲)
鏡頭左搖右青擺得好緊要
血都有啲假
回復 支持 反對

我都係係屋企睇,唔多恐怖
睇廣告仲以為好恐怖= =
回復 支持 反對

迫真咩...個消防員趺落來那陣因為轉得快我只係見到一個著左3ge灰色物。搵key那度有成堆key,又知道成班喪c沖緊上來一定手震腳震,咁快搵到都叫做真= =?另外最尾那隻喪c應該係屋頂360度轉那陣見到那隻野來
回復 支持 反對

原帖由 孤獨的人 於 1-10-2008 22:12 發表
迫真咩...個消防員趺落來那陣因為轉得快我只係見到一個著左3ge灰色物。搵key那度有成堆key,又知道成班喪c沖緊上來一定手震腳震,咁快搵到都叫做真= =?另外最尾那隻喪c應該係屋頂360度轉那陣見到那隻野來

點會唔迫真!?

找key果到佢地都唔係好快找到啦!!

仲有最尾果隻喪屍唔係係屋頂上面果隻喪屍!!

果隻喪屍係果個細路女!!而上面果隻喪屍係實驗品係男仔黎架!!

你乜都唔清楚就上去果個網聽下啦!!
回復 支持 反對