打印 上一主題 下一主題
收起左側

火法加點問題[不斷更新問題(回復)]

關閉 [複製鏈接]
-.-唔係50個加50個
姐係咁 當你係用1個銀加一個鐵 合到一把武器 咁果把武器既主材料係銀  物等係3
咁個把武器就可以當係3lv銀咁用  你合成物品邊個放係第一個位 就邊個係主材料
不過唔係成日成攻~
回復 支持 反對

咁我想問下= =
南瓜小屋
木頭/檜木/棉花/石塊/羽毛
我想要上面d材料...所以.....
真正既問題係................南瓜小屋...........
到底系邊-.-++
仲有 我掛機時 我招技明明可以打3隻...同埋教左打最大敵數...但佢就打得兩隻= =++
點樣可以變番打最多敵數....本來可以秒搞到要出兩次技 浪費左d水/sp~~
回復 支持 反對

你所講既只不過係關於格仔的大小=.="而已
打得多格冇用-.- 要扣得多才是王道-.-
trccper2006 發表於 25-1-2009 12:46

佢講得岩,水法真的很弱,範圍輸,攻擊力也輸,不信可以試試 用真分子閃電同真地焰轟擊比較
以前就話水法有 審判之雷,但而家火法都可以學了...雖然有左審雷之後都唔會再用分子閃電,但打任務副本果d火法吃香很多.....不用審雷,地焰就可以了~~

目前我水法43  火攻46.....如果網龍出洗點我可能會洗點唔做水法做水攻算了....
回復 支持 反對

23# 月村真由
其實呢...你有無答過我問題= =+
我問題係...

咁我想問下= =
南瓜小屋
木頭/檜木/棉花/石塊/羽毛
我想要上面d材料...所以.....
真正既問題係................南瓜小屋...........
到底系邊-.-++
仲有 我掛機時 我招技明明可以打3隻...同埋教左打最大敵數...但佢就打得兩隻= =++
點樣可以變番打最多敵數....本來可以秒搞到要出兩次技 浪費左d水/sp~~
仲有 乜6點有活動咩= =
你咩SER...我香港~~~~~~~~€
回復 支持 反對

24# 忘掉情

冇得打中間,要打3隻只好用烈空炮等等打4個o既技了

合成我唔熟行,另請高明吧,如果你只係想要料,用百料睇....你所見到o既就=果到可以採到但隨機得到而已
回復 支持 反對

正啊等我依家試下先
回復 支持 反對

佢講得岩,水法真的很弱,範圍輸,攻擊力也輸,不信可以試試 用真分子閃電同真地焰轟擊比較
以前就話水法有 審判之雷,但而家火法都可以學了...雖然有左審雷之後都唔會再用分子閃電,但打任務副本果d火法吃香很多.....不 ...
月村真由 發表於 26-1-2009 19:09

=_=我不認為攻擊力會輸-.-範圍魔神就已經夠用了
回復 支持 反對

+咩智有2個智??
回復 支持 反對

=_=我不認為攻擊力會輸-.-範圍魔神就已經夠用了
trccper2006 發表於 27-1-2009 07:38

魔神火法都可以學吧~ 打副本的話例如好似15副本咁 成日比一堆雜魚圍住自己行都行唔到,呢個時候地焰總好過魔神.....事關魔神係高攻,範圍大,但扣太多sp了...唔開補助技的話水法前途很黑暗.....

回28樓的

加智係加 int
回復 支持 反對

仲有= =d人賣寵....寵係唔係
出戰果時有3隻(打怪果時)
主角+跟你的人+寵物??
還是只可以主角+寵物??
還有
我主角係帶鎗手出去uplv...
但隻鎗手就企系主角前面= =+
搞到成日比怪打到無怪...
有無得改陣型??改到主角系前面................
回復 支持 反對